Haklısınız , bir bakıma 106 dan ekmeğini yiyen yedi de diyebiliriz :)
Biz bulamadık istediğimiz gibi İzmire gittik otobusle geldik , 1.4is alıcaz artık , BELKİ bir gün uyguna denk gelir o da bize kalmadan satılır gider zaten , hayırlısı olsun :)
Printable View
Kesinlikle katılıyorum bu arabaların artık piyasası yok fiyatı sahibi belirler ne isterse odur çünkü yok denilebilecek kadar az çok az var bizde 20 lira istiyoruz 106 ya çokmu hayır kesinlikle değil piyasadaki arabaları görünce benim gözümde arabanın değeri bu oluyor :)
5 dk boş bıraktık karışmış gene ortalık........
cumartesi garaja sokuyorum up'yi okancığım saol krdşim.......
Aracı göremedim daha ama 18 liraya ilandaydı bi ara şimdi nasıl 20 lira oldu bilemiyorum :) fiyatı indirmiyodu bile 18 iken..boya yoktu gram boya yok diyordu simdi de arka pakoda boya var diyor :) fiyatıda artmış.canlı görmek lazım,ben boyaya ihtiyacı vardır diye düşünüyorum :)
izmitten ankaraya gittik 3-4 ay önce, ilanda da yazılı zaten iticiler değişmiş falan fıstık ama arac kasa olarak yorgun duruyor, birde motor olarak gti ruhundan yoksun geldi bana ve almadım ki ozaman fiyatı 11 lira civarlarındaydı.. sanırım el değiştirmiş biz baktıktan sonra..
Şevkicim Hayırlı olsun... Okan sanada hayırlı olsun kardeşim..
buugune kadar aldıgım bındıgım gordugum en ıyı 106 yı da sevkı abı aldı benden :D
up 2.ye sekerse, 3. Vurusu ben gol aticam :)
nasip kismet kankacim.
Birazda para cokomel iliskisi oldu benimki.
Okan aramis beni uyuyodum, duysamdim tel.i ben almaya gelicektim hergun konusuyoruz okanla cunku. Hersey nasip kismet isi.
Allah temiz bi arabaya binmeyi nasip etsin, up en iyilerdendi.
Alan kisiyede hayirli olsun, gule gule binmeyi nasip etsin.
Peugeot 106 GTI 1997 Model 10.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 85684794
sabahtan beri gülüyorum ilan başlıgına :D
kendisininde olayın farkında olması güzel :D :D
ARKADASLAR ŞU 306 GTİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN KİMSE YOKMU ? İSTANBULDAN , MALATYAYA GİDİCEZ.
Peugeot 306 GTI 1999 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 83582295
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 85644137
Varmı giden gören bilen.?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 85573115
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı 5 ay önceki konularda baktım da konusunu bulamadım ???
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 85654145
bu araba için daha önce cok temiz diyorlardı diye hatırlıyorum ama ne kadar doğrudur bilemem dikkaitmi çekti bu araç paylaşıyım dedim
sağlıklı gtı alacaksanız artık vtı fıyatlarında gerı kalan ilanlar pek iç açıcı değil
Guzel araba guzel para ............