Giresunda çeçen in arabası boya olarak sıkıntısız diyebilirim,değişen yok kaza bela yok eski resimleri mevcutdu çeçende istenirse şimdiki sahibinden bulabilirsiniz arabanın yürüründe tık ses yok diye biliyorum...
Printable View
Ben aracı almadım savunmuyorumda maşallahı var bence ben aracı sürdüm yürürüde iyi hani o kadar 106 yada bindim daha iyisi nasıl olur ben tespit edemedim.
kardeşim çok güzel 106lar var boşver sen stock'u, expertz falan neler neler çıkmıyor o expertzlerde temiz , daha iyisi nasıl olur ben tespit edemedim demene gerek yok çok güzel araçlar var tespit ederken aklın çıkar yerinden:) TT'yi al olsun bitsin
ali abi'nin eski aracı şuanda emre diye bi arkadaşda görüştük tel'de, aracı detaylı inceleme fırsatım olmuştu fotolarınıda çekmiştim hatta , koltukları sonradan yapma ama güzel duruyor motorda bikaç eksiği vardı giderildimi bilmiyorum , boyası falan güzeldi mk2 jantı ile çok daha güzel durur ..
valla selimdeki 106 dükkanda duruyo öyle. Eğer 106 alacaksan onu al derim hatasız kazasız ellenmemiş orjinal bir araç. En azından kafan ağrımaz expertize sokmayı bırak incelemene bile gerek yok çünkü işi bilen adamlarda.:icon_tup: yaşar abide yazacağını yazmış zaten.
106 düşünen arkadaşlar 5 6 106'ya gidip soğuduktan sonra gelin 41 tt'yi görün ısının :)
Yarın görecez TT yi inş dediğiniz gibi olur :)
Herkez için hayırlısı olsun.
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı ??
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70669444
giresuna yeni bir gti daha gelmesi sevindirici :)
nooluyorr yoksa benım arı mayam gidiyormuu :byebye::byebye::byebye:
Çok sevdiğim bi abimiz için sorgulattığım araçlardan UCA saxo'yu yarın alıyoruz allah nasip kısmet ederse, Sabah 06:00 uçağınla izmir' baktırıp aracı alıp trabzon'a dönülecek hadi hayırlısı olsun..
TT 106 yeni sahibine hayırlı olsun..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72061314
Bu aracın evveliyatı hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Teşekkürler.
tt 106 mız sahibine hayırlı ugurlu olsun çok güzel bir kardeşimiz güle güle binsin gazlasın tt nin'de kıymetini bilsin ;)
hayırlı olsun yeni sahibine eski sahiplerdende yine gizli bahçeden teyzeden amcadan 106lar bekleriz :)
arabama takas teklif gelmiş bilen varmıdır bu aracı?
Peugeot 306 GTI 2000 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 72247283
resimleri 3310la çekmişler heralde :D
harbıden ya takas gondermıs ama neyı:D
:) aslında bunlar 2 arkadaş bir 206 gti bir 306 gti 206 nın ilanında 2 tane fotoğrafı var net 206 da takas yollamış ordan biliyorum
buda206 nın ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71011223/detay
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
Abi sağ ön çamurlukta bi terslik mi var yoksa güneşten dolayı mı öyle durmuş ?