Bazen şöyle oluyordu araba aldım diyor arabaya bakmaya gidiyorum reis sattım bile diyordu.
Rakamın üstü vardır ama altı emin ol yoktur . ;)
O başka bir geceydi mami ile beraber geldik EH vti denedik 4 de geçmeye başladı 5 attıgında önümde birşey bögürüyor dedim bune M.G 2 3 defa denedik hatda bir denemede 4 den 5.vites diye 3 atmıştı burak :D sadiselik bir olay gök gürledi :D Önümde :D :D Biz o akşam Eh ile denemedik reis :icon_tup: kaza oldugu gece,cesuroglu suat EH ile denedi yasin in cooper S i ismail abinin GC8 mavi subaru ile denedik o gece EH ile deneyen cesuroglu suatdı ;) arkasından gidiyorduk ne oldugunu anlamadım zaten direksiyonda mami vardı ihale ona kaldı :) Adamları kovaladık herifler kaçtı zifiri karanlıkda yakaladık önlerine kırdık aracı ondan önce sagda polisler vardı onlarda gördüler olayı,onlarda bizim peşimizden gelmişler,biz arabadan indik iki tane kısa boylu adamız mami ile herifler bir indi ben adamın göbegine geliyorum adama küfür ederek durdurdum adam aşagı inince ,abi ne yaptınız yaa demiştim hahaha :D bellerinde silah biz tam sakinleştirelim dedik hooppp polisler geldi mami bunlarda silah var memur bey bizim araca vurdular kaçtılar dedik adamları yaka paça aldılar ekip otosuna bizi takip edin dediler bizde takip ettik ama 150 metre sonra yol aldık gittik,sonra sigortadan hallettik aracı 26 gün brandayı bile açamadım arabanın sol kapının çamurlukla birleştigi yerde, vurulan yer büyük değil ama Acı verdi bana cidden.Sefaköyde bir ustamız vardı ona verdim 1,5 ayda çıkardı arabayı bir kere sormadım bitene kadar :( Ben bana soran herkeze söyledim kazayı hiçkimseden saklamadım gerek yokki kaza yaptıysak yapmışızdır 185.000 dede araba sattım 198.000 dede araba aldım mal için kimseye yalan söylemedim sinanS de biliyor zaten olan bitenleri,öyle düşündügünüz gibi büyük bir kaza değil bilmeyenler için söylüyorum sormadıgım için boyacı değiştirmiş kapıyı fazla para alabilmek için kaskodan yoksa 100 defa düzelirdi o kapı ;)
Bir kaç araba daha anlatalımmı reis sende anlat sonra bu sayfayı VTİ sayfasına kopyalayalım olmazmı belki onlarda cesaretlenirler :D
Mami bir anlatsa piyasa 8 ,9 inmezse ben birşey bilmiyorum :D