en 306 sından olucak kanka :) ama biraz zamana bıraktım,, işler yoğun para yapalım biraz :D
Printable View
şimdi alıcak olan adam bunları dikkate alsın kanka,, araçla ilgili konuşan kişiler bende dahil aracın geçmişinde kimse yanında değildi kulaktan dolma haberle yazmadım baktırdım bakan kişi orj dedi alan gene baktırsın onur benden almaya geldiğinde de herşeyi söyledim zaten onlar araştırıp gelmişlerdi..
edit: araca baktırdığım kişide galericidir kaportacı değil ama işin erbabı olduğuna inandığım birisi
ynlş post..
bana göre senin sözün senettir,burda konuşulanlar her araba için sadece ön bilgi burda ooo çok iyi araba dediler diye kimse gözü kapalı gidip almasın araba sana güzel gelen bana güzel gelmeye bilir senin için takıntı olmayan başkasına takıntı olabilir o yuzden herkez ön bilgisini alsın burdan sonra gıtsın baktırsın ;)
bu arada senden gözüm kapalı araba alırım sende rahatsızsın :)
verdigin sanziman oranlari hiz ve devir bilgileri tamamiyle yanlis arkadasim .. arabaya biner binmez farkli oranda bir ayna mahruti olup olmadigini anlayaman adam zaten hic niyetlenmesin o arabayi almaya .. Matematige gerek yok ama her halukarda bu oranlar da dogru degil ..
Selamlar ilandaki saxo hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim..
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 30303524
Resimlerin hepsi Trabzon da cekilmis arac Trabzondaydi onu biliyorum. Bir zamanlar Izmirde bir MK2 vardi kimileri hatirlar 16'' Speedline jantli sonrasinda oradan da Rizeye gitti .. Sonrasi arabanin donum noktasi oldu zaten 2 sene ust uste memlekete gittigimde araba hep haftalardir sanayide yatiyordu randiman alamamislardi. Eger ki bu o araba ise almayi dusunuyorsun ki bana o gibi geliyor hic yaklasma bosver kasa olarak jantlarla filan hos duruyor olabilir ama arabanin dibine girip incelemis biri olarak icime sinmedigini soylemek istiyorum ..
Arkadaşlar herkese merhaba .Cok yakın bi arkadaşım için 106 bakıyoruz. Aracın su anda ınternette ilanı yok. Plakası : 07 LU 190. Kiraz kırmızı CC Jantlı. Sarı Vti ile fotografları falan vardı hatırlıcaksınız. 18 000 tl fiyat yazıordu. Bu arac hakkında bilgi alabilirmiyim .
gt 106 bizde ümitte doğru bilgileri vermiş zaten araca bakmak isteyen buyursun gelsin test etsin aracı ;)