aynen 2001 direksiyon var :soru:
Printable View
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000,90 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 73533619
Çok durgunlaştı sorgulamalar kış olduğudanmı ne canlandıralım piyasayı :D
Canım sıkılmaya başladı :D
Sırf sunroof için arabamı satıp sunrooflusunu alasım geliyor ama kendi arabamada kıyamıyorum...Sunrooflu 106 gördükçe benim arabayı sunroofsuz getirten adamında bayininde benim arabaya sunroof koymayan PSA işçisininde diyerek zincirleme giydiriyorum lanet olsun....
Olm sunrooflu GTI ların tavanında ekstra kuşak var içeride bizde o kuşak yok o yüzden kestirmem tavanı değiştirmek gerek komple hauahu :D Onu değiştiriceme arabayı değiştireyim daha iyi diyorum ama kıyamıyorumda ....
Sende kıllısını arıyon :D
Biz PA yı öyle seviyoz.
Ahh bide sunroof olaydı eyiydi ama :D :D Neyse seninkini araklarım artık yapacak birşey yok :D
Oda olur inş, ayıp ettin abi her zaman:)
106 da sunroof paha biçilemez :D
sanruf iidr sabah arabanın içine oturuyorum koltugu hafif yatırıp sanrufu açıyorum sonrada kapatıyorum aradaki fark inanılmaz :) sanruf sevgim yokdu ama farkını görünce sevdim :)
FeeLTheFire´
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000,90 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 73533619
bilgisi olan var mı
gecen yaz 10 11 gibi bi rakama veriyolardı şanzuman sorunluydu yapılmıştır şuan durumunu bilemem helalinden 12 eder bu paraya verirse içi dısı ii se motorunda duman yagyakma fincan sesi yoksa alınır...
sunrofsuz 106 penceresiz ev gibi :D :D
Abi moral bozmayın surda kendimizi avutuyoruz işte ses yapar su alır diye sizde gazlamayın :D Valla bugün bi XS de sunroof gördüm PSA daki montaj hattını üreten fabrikaya bile sövdüm :)