hocam bu arabaada renk değişimi yaşanmış derken boya değil folyo kaplı..aracı ben cok kez gördüm lpg vardı 1 kaç sene önce sonra lpg söküldü falan filan.ama kaporta ve boyası cok düzgündü..içide temiz bi araçtı en son gördüğümde
Printable View
Kanka tribe girdim kendi kendime. O cümleyi hangi ruh haliyle kurduğumu merak ettim harbi. :D
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65329114
bir ara fiyatı 20 lerdeydi ne olduda bu kadar düştü acaba:soru:
ben arastırdım kaza degısen yok dıyor onden kazası var aracın ama trafıkde gerceklesen bır kaza ımıs arakdaslarımız zamanında nıyetlenıp bakmıslar boya ısdedıgını soylemısdı bana ama sanırım boyamıslar ama ıcının prıl pırıl oldugunu soyledı kar ıcın alıcak bır arac olmadıgını bınmek ıcın alınıcagı belırttı
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65320455
Kaçırmamak gerek "ARAÇTA. KIZA JANZUMAN .AYARLANMIŞ ÜST KAPAK ,CİP PERFORMANS EGSOZ 185 PG" 'miş .....
14bine kadar tavsiye edilecek arac varmı arkadaslar
Cca 50yi bakırköyde gördüm bugün dıştan çok güzel duruyor bu paralara alınır gibi ama yakından da bakmak lazım tabi.
http://c1111.hizliresim.com/r/u/rh3k.jpg
Peugeot 106 GTI 2001 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65489606
bu araçta hararet ve yağ basıncı göstergesi dijital galba ilk defa görüyorum neden böyle bilen varmı acaba?
Üst linkdeki araç guick :(
araba quik olduğu için olabilirmi? evet olabilir.