resmi görünce aklıma sen geldim kuran çarpsn:D
bu arada içim acıdı Allah belasını versin yapanın
Printable View
Facede yazışmaları okudum,arkadaşı diyorki abi araba çiçekdi çok güzeldi falan filan,ilk sahibi oldugunu idda eden sibop aracı bursadan almıştı boya yok diyordu,en az 5 parça kesin boyanması lazımdı teeee o zaman sonra kartalda birileri aldı araba patladı cihanlarla,sonra bir baktıkki oda satmış araba alan arkadaşada kısmetsizliklerin en büyügü denk gelmiş piyasadan bir gti daha kaydı gerçi motoru km düşükdü alınabilir sahibine geçmiş olsun,ALLAH sağlık versin gerisi kolay.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73953260 belki bunu bilen vardır sizce nasıl ???
Peugeot 106 GTI 1998 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 73954401
çok acil bu araba hakkında yorumlarınız lazım, 2.5 saat sonra yola çıkıcak arkadaş bursadan gitmeden bi soralım dedi. Eğer bakacak biri olursa çok güzel olur
o civarda bişeye gelicek evet
8 - araç başında ne kadar pazarlık edersek işte..
resimlere yanılmayın yinede kardeşim biz resimlere aldanıp çokk araç baktık ama tırt cıktı
ucuz diye hemen kanınız kaynamasın sonra pişman olmayın
Ya işte bursadan gelicek arkadaş, kaç saatlik yol yazık yani insana koyar. Onun için bilen yada gidip bakacak biri olursa güzel olur. Hani en azından bi ince ışık varmı arabada toplanmalık motor nası onu bilsek yeter
plakası MLE olabilir mi acaba?
Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74025597
Şu aracın sorgusuna ihtiyacım var. quick mi GTİ mı acaba? Sanki quick gibi geldi bana içi felan.