Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62483081
Arkadaşlar araçla ilgili bilgisi olan var mı? Ön farlar 306ya çevrilmiş çamurluklarla falan. Tavanda güneş yanığından boya varmış
Printable View
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62483081
Arkadaşlar araçla ilgili bilgisi olan var mı? Ön farlar 306ya çevrilmiş çamurluklarla falan. Tavanda güneş yanığından boya varmış
HİLTİ YAŞAR 18 / 95 şanzıman takıyorum yeni bi 106 aldım bide don,kilot,yay,şapka,atkı,gömlek,piston falan var AMA ARAÇ STOCK haberin olsun bi deniyelim DD'LE 106 bu şekil bilgi sahıbı olan birine takılma gel bak burda ben varım MATKAP CİHAN :D :D
Çamurluklar ve tavan hariç boya olmadığını söylüyo. Bu araba çıtalıysa ve iptal ettilerse boya gerekmez mi iptal etmek için?
98 yılının 6.ayından sonra üretilen modellerde çıta yok bir çoğunun iç döşeme 99 larla aynı.
sen ne saçmalıyorsun lan adamm ol asabımı bozma hem sanane senimi deldi benim arabam neden her boka atlıyorsun seni benim yazdıklarım ne alakadar eder senin beyin yaşın ufak kalmış sanırım benden sana tavsiye herkezin herşeyine karışma bi tarafına bişiler girer sonra bana bu giren ne dersin burdaki yorumlara karışma hakkınmı var modaratör müsün ne *** sun sen sana tek kelime yazmadan herboka karışma sana laf söleyen oldudamı konuya atlıyorsun yeni gelinin ... atlaması gibi
ince contayla atmosferik oluyorsa helal ozaman arabama....yorumda yapmam sana cevap vermemde kendi kendine takl 15 yaşındaki beyinli adam....
Nedense birisi üstü kapalı eleştiri yapınca alınanlar oluyor.yarası olan gocunuyor demekki
Valla ben rakamı bilmem herkes istediğini alır yaptırır satar.ben genel konustum kimseye birşey diyemem