User Tag List

Sayfa 276/743 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
14117 sonuçtan 5.226 ile 5.244 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişiden kişiye değişir bence bu olay.mesela ben renk değişimine karşıyım.kimisi içinde sorun olmaz.tamamen bence senin zevkinle alakalı.
    +1 bende renk değişimine karşıyım tavanda boyaya bile.Bu arabaların yaşı çokda büyük değil :/ ama kimisine göre boyanın hiçbir önemi yok

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bal köpüğü 106 aldım araçta güneş yanıkları var aracımı boyatıcam tavan hariç ama aklımda bitaraftan civciv sarısınana boyayayım diyorum eğer civciv sarısına boyarsam satarken sıkıntı yasarmıym çok kararsz kaldım yardımcı olun
    boya gitsin temiz temiz bin ben olsam tekrar aynı rengine boyatırdım

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pitbull... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 bende renk değişimine karşıyım tavanda boyaya bile.Bu arabaların yaşı çokda büyük değil :/ ama kimisine göre boyanın hiçbir önemi yok
    peki panelin değişmesine,kaputun değişmesine yada ön çamurlukların değişmesine neden karşısın araç büyük darbe almadıkça?sonuçta kaynak yapılmadan değişiyor bu parçalar.civatayı söküyosun yerine orijianlini takıyorsun.

OBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bal köpüğü 106 aldım araçta güneş yanıkları var aracımı boyatıcam tavan hariç ama aklımda bitaraftan civciv sarısınana boyayayım diyorum eğer civciv sarısına boyarsam satarken sıkıntı yasarmıym çok kararsz kaldım yardımcı olun
    Kesinlikle Sarıı diyorum ama sadece dıştan boyat gitsin, kapı içi motor içi vs. boyatmadığın sürece pekte bi problem olmaz
    BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!

Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki panelin değişmesine,kaputun değişmesine yada ön çamurlukların değişmesine neden karşısın araç büyük darbe almadıkça?sonuçta kaynak yapılmadan değişiyor bu parçalar.civatayı söküyosun yerine orijianlini takıyorsun.
    Bu bendeki mantık ben orjinalciyim sen değişik panelli arabayı kabul edersin ben etmem kişisel fikir sonuçta kimseye hangi arabaya ne şekilde bindiğini sormadım sorgulamadım bu soruyu nerden cıkardın onuda anlamadımda.

Ben bi arabaya gittim arabada değişen yok diye 30 milyar 5 defa kaza kayıdı 1 defada perti çıktı sonra 106 konusunda dahada hassaslaştım yok tıklama yok cıtlama sonucu su oldu bu oldu işi bana uymuyor dostum eğer karşı değilseniz alır binersiniz kimsede size niye aldın demez , diyemez.Boyadada komple boyaya karşıyım.

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zevk senin zevkin aracın boyadan önce resimlerini çekersin boyaya hazırlarken alıcak olana gösterirsin zevk için boyattıgını .. ama bal köpügü zaten güzel bir renk bence degişmeye gerek yok yada degiştiriyorsanız olmayan bişeyi yapınki iyi olsun yapılmışı yapmanın pek mantıgı yok =) düşüncesindeyim
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zevk senin zevkin aracın boyadan önce resimlerini çekersin boyaya hazırlarken alıcak olana gösterirsin zevk için boyattıgını .. ama bal köpügü zaten güzel bir renk bence degişmeye gerek yok yada degiştiriyorsanız olmayan bişeyi yapınki iyi olsun yapılmışı yapmanın pek mantıgı yok =) düşüncesindeyim
    Arabayı satmak için boyatacaksa kesinlikle sarı yapmasın,arabayı boyatıp satacaksa bence boyatmadan satsın

Satacaganı düşünüpde işlem yapıyorsa hiç o işe başlamasın zararı daha az olur

Arabayı boyatıp bütün eksiklerini giderip satmaya kalktıgında bizim mezarcılar onuda beğenmeyecekleri için sıkıntı yok

Kısacası hertürlü zarar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı satmak için boyatacaksa kesinlikle sarı yapmasın,arabayı boyatıp satacaksa bence boyatmadan satsın

Arabayı boyatıp bütün eksiklerini giderip satmaya kalktıgında bizim mezarcılar onuda beğenmeyecekleri için sıkıntı yok

Kısacası hertürlü zarar
    arabayı yaksın mı abi
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı yaksın mı abi
    Ya serhata satsın yada güzelce temizleyip 3 sene binsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

ilker çiçek
    Misafir
    boyasız olup ezik çizik güneş yanıkları yada gamze manyağı olucağına boyanması en mantıklısı,boya herhangi bir işlem olmağı sürece temizliktir benim gözümde,renk işine gelince tamamen zevk meselesi,ancak yaşar abinin dediğide çok doğru yapsanda zarar satsanda zarar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya serhata satsın yada güzelce temizleyip 3 sene binsin
    bence cok fazla sıkışmadıkça allahtan bir mani gelmedikçe 106 satılcak bir araç degil

gerçekten yaşar abinin dedigi gibi satmayı düşünüyorsan hiç boyayla falan ugraşma..
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker çiçek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyasız olup ezik çizik güneş yanıkları yada gamze manyağı olucağına boyanması en mantıklısı,boya herhangi bir işlem olmağı sürece temizliktir benim gözümde,renk işine gelince tamamen zevk meselesi,ancak yaşar abinin dediğide çok doğru yapsanda zarar satsanda zarar...
    boyasan boyalı derler boyamasan boyanıcak bu derler 106nın satılık ilanı varsa sahibindendeyse bide o ilan kanser ederler adamı aheuahe
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Civciv sarısını çok beğeniyorum o yüzden bu renge boyatayım dedim zaten ruhsattada sarı olarak gectıgı ııcn.Bal köpüğüde güzel fakat halk dilinde tabir edilen b.k rengi bi türlü ısınamadım

Kısacası hertürlü zarar
    Aracı şuan için satmayı düşünmüyorum boyatıp binmeyi düşünüyorum benim korkum civciv sarısına boyatınca ilerde 1 sene sonra felan satarken sıkkıntı yaşarmıyım yaşamazmıyım boyadan önce foto vs çekerim elbet.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı şuan için satmayı düşünmüyorum boyatıp binmeyi düşünüyorum benim korkum civciv sarısına boyatınca ilerde 1 sene sonra felan satarken sıkkıntı yaşarmıyım yaşamazmıyım boyadan önce foto vs çekerim elbet.
    Biz aynı renge boyattıgımız halde bir dünya sıkıntı yaşadık sen birde komple renk değiştireceksin hesabını sen yap

Bir arabadaki rengi ..k rengine benzeten adamların ne fikri önemli benim için nede zikri
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanı pişmanlıkları,söyledikleri değil,aslında söyleyemedikleri kelimelerdir.

Birde demek istediklerimi yazabilsem o zaman güzel olacak,ama hayat işte kendi zevkimiz için başkalarını rahatsız etme hakkımız yok
    Sussam gönül razı değil , söylesem tesiri yok misali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpyGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin ol şampiyon bu ne hız 2 gündür
    Ben kimseye ne atar yapıyorum ne gider.Her yorumumu başdan sona okuyabilirsin bana soru soruyorlar cevap veriyorum.Sonra biri atar yapıyor su izmirdeki araba hakkında yorum yaptım herkesin statrejisi değişti.2009 dan beri burdayım toplam 200 küsüratlı msj'ım var yani sadece okur geçerim kimseye ne laf soktum ne bişey sorulan soru izmirdeki arabada ne var bende 2 parça değişeni var yazdım hay demez olsaydım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sussam gönül razı değil , söylesem tesiri yok misali
    Söylemek istediğim tam olarak buydu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senna konuyu okuyunca ne kadarda ılımlı mesajlar veriyosun,bilmeden o arabanın çok değişeni var alınmaz muhabbetine girip sonrada tek degişeni varmış muhabbetine giriyosun,millete laf sokuyosun ben orjinal hastasıyım şu bu arabaya binmem diye ,millet bir ilan koyuyor,bir ilana bakmadan yazdım bildiklerimi diyosun ondan sonra köşeye sıkışınca ilana bakarak yazdım diyosun..Bu söylediklerimi seninle muhattap olan herkes biliyor .Antipatik bir insansın kabul et ..Ondan sonra hay yazmaz olsaydım falan filan ..herkesin satacagı arabanın ekmegiyle oynamaya çalış millette tepki gösterince özel mesajdan ana avrad küfret ..
    imzasız..

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)