deyil satılmaya çalışan araç 98 çıtalı içinin resimleri doğru bu resimler sadece sunrufsuz çift aırbag klımalı 2 çamurluğu ve kaputu boyalı
Printable View
aynen öle :)
fotolardaki araç 2001 model ankaradan antalyaya satılmıştı ben gidip baktım ordan biliyorum:)
aracın iç resimleri sn839 un resimleri ama ilandaki arabada ankaradan gelen 2001 106 hatta o arabanın ilk ilanı burda yine ankara plakaydı plakayı bile değiştirmemişti adam
Şimdi aklım karıştı sen pişman oldu falan deyince bazılarıda iyi dedi.
Valla ne arıza çıkarır bilmiyorum şimdi gidicem içime sinecek alacam pişman olcam ondanda korkuyorum.
Fotoda iyi bakalım gidelim 1 hafta sonra bakacam.
Ama Km işi sakat.
Ön tarafın orjinal olması iyi tabikide net birşey belirmedi kafamda.
Ayrıca alan arkadaşıda az çok tanıyorum sanırım çok kalmadı elinde diye biliyorum(şu anki sahibi)
Lakabı fatoş :)
1 hafta önce Giresunda 41000 de boyasız dogan slx vardı gümüş gri onunla takas etmek istemişti olmadı,ordan biliyorum ;) Direksiyon aırbag gümüş gri o modelde direksiyon göbegi siyah olur nikelaj olmaz 98 2. altıncı ayından sonrakiler parlak oluyor ,en azından ben öyle biliyorum.
Bu arada 106 gti elektiikli aynalarda orjinalleri kapanıyor bilginiz olsun :icon_tup:
aklıma geldi söuyleyeyim dedim :)
Airbag nikelaj olayını yazacaktım bende ama vazgeçtim yaşar abi yazmıs bende o sekilde biliyorum yanlış değilse tabi :)
Araba ilk geldiğinde yag atıyormuş kaporta olarak 2 kişye sordum ,biz kontrol etmedik dediler benzin göstergesinin orda yag basınç göstergesi varmış :D
Şansını deneyeceksin bende şöför adamım ama uğraşmadan olmuyor ;)