Yaşar abi tel'ine ullaşamadm yoksa direk seni aricaktım ama bilgileri aldım çok sağolasın :)
Eser abi 5-3 Ver abi yeri geldimi hakkını helaldir sana..
Printable View
Yaşar abi tel'ine ullaşamadm yoksa direk seni aricaktım ama bilgileri aldım çok sağolasın :)
Eser abi 5-3 Ver abi yeri geldimi hakkını helaldir sana..
Abi benim plakasi için aldığım nacizane 98 astra gls degisensiz 2 parca boyali 125 binde sirali lpgli aracim için :) başka arabalarda var ancak onlari sıfır aldik peder sattirmaz.
farkındayım abi giresun'daki mavi'yi km düşmüş orjin deri olmayan araç aldım bilgilerini , adana'daki aracın bilgisi nedir abi kaputu karbon tarz olan yani antalya'dan giden araç?
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64352961
aracı almayı düşünüyoruz varmı bilen ?
Ömer gelin yamacıma uzağa gitmesin sarı çocuk :D
yok be abi:) araba yok cidden şöyle 13,14,14500 civarına boya olsun değişende 1 çamurluk yeterlı fazla hasarı olmayan bi araba bulunda alalım hemen yaa:) izmir'deki araç sahibi Meguiars temızlık mağazası var içi dışı nasıl pis abi :)
25 000 lira ilan linki olan bir araca 9.000 olurmu mesajına ne karşılık verilir ?
Bu arada nick de subyan :D
Ben şunu yazıyordum size sorayım dedim .
Beynin ile kalçan yer değiştirmiş. nasıl :D
Abi kaale alıp cevap bile yazma bence :D :D
Uca plakalı zonguldaktan gitmiş olabilir,eğer oysa 14'lü rakamlara satılmıştı
Geçmişini biliyormusun bu aracın Trabzondan gelmeymiş?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69715392/detay
Sanırım bu aracı alıyorum.
Bugün gittik Giresundaki mavi(34 FB) ve bu ilandaki araca baktım.
2side dürüst insanlar Mavini kmsiyle oynanmış adam anlattı zaten durumu ama önden kazası yok sanırım(baktırmadım) 2 sininde ben bordoyu almaya karar verdim konuştuk vs pazarteside cihaza bağlatcam hayırlısı.Ama çok diri maşallahı var.Kesin bişi demiyorum sıkıntısı yoksa alabilirim.
Eski plakası da 61 DP 106 yada DS 106 ymış varmı bilgisi olan?
mustafa 61 dp diğil 61 dn. 16.000 verdik vermedi araç güzel.
Ha evet Ali abi DN ymiş.
Kısmet diyelim çok diri duruyor hayırlısı pazartesi tekrar bakacağım.