doğrudur kardeşim.ben genel anlamda söyledim.arabamı satmaya kalksam hapı yuttuk yani:)
Printable View
doğrudur kardeşim.ben genel anlamda söyledim.arabamı satmaya kalksam hapı yuttuk yani:)
Yok ya ufak tefek kazalar olur illaki ama 38 fa 594 beni çok hüsrana uğrattı 2 ölüsü felan varmış kazasız dediler ondan sonra dikkat etmeye başladım.
MSB plakali araç geçen sene yanımdan geçmişti.gacir gucur hertarafi ötüyordu.çok yorgun araç içı dışı motoru
Youtube'a gir 06 msb 40 yaz egzos patlatma videosu vs var onu bi izle
Youtubeye girdim 06 msb 40 yazdım her hangi bi video cıkmadı izleyelim
2006 yıllarında çok temiz bir araçtı msb.hala aynı kondüsyondaysa güzel arabadır.ama bilemem 5 yıl içinde neler oldu.
YouTube - Broadcast Yourself
Ben bildiğimi ve gördüğümü söylüyorum.kimseyle polemiğe girmem.beğenen alır aracı
Sen hiç boyasız araba görmediğin için o duygunun ne demek olduğunu bilemezsin kardeşim ;) O nun keyfini dünya kadar paran olsa alamazsın ...
Mevzu nedir okan ım ? senin araca takasmı istedi mesut ?
Mesut para ile konuşacak olursak konuştuğun kişi yanlış olmuş bilgin olsun ;)
Sen işi bilmiyorsun güzel bir kaportacıya sokarsın görselligini biraz değiştiririsin çiçek gibi satılır ,ne pert arabalar satıldı bu memleketde çiçek diye sen neden bahsediyorsun kardeşim :) Bu işin çok bilenlerine danışsaydın keşke :) :D
Alabilirsin tabi 1 hafta önce ankarada mete nin yegeni gitmiş araca bakmaya gittiğine gideceğine pişman olmuş biraz tartışıp geri otobüse binmiş otobüsden inince NG nin ilanından mami ye daha sonra bana ulaştı aracın fiyatını sordu güzel bir fiyat verdim geri dönemedi :) :D
Şimdi egzoz patlattı diye araba pertmi oldu yada motor bittimi ? Ben birşey anlamadığım için soruyorum ;)
Baska videolarda vardi bunu bulabildim.facebookta kapanan 106 sayfasinda vardi bir kaç tane daha ama sadece bunu bulabildim.egzos patlatiyo redline yapio vs die ne pert olur ne bitik tabi.ama ben iyi biliyorum arac apacilerin eline gecti sifir fln ciziyorlardi.kaç kere gördüm yakindan da inceledim.ben begenmedim.fikrim bu,beğenen daha iyi anlayanlar baktiysa daha iyi yorum yapabilirler
Anla abi artık,bi bildiğim var ki yorum yapiyorum :)
106 alıp memur gıbı 2000 devir giden ben daha hayatımda görmedim,her bındıgımde bugun gazlamıycam adam gıbı bınıcem dıorum ama olmuyor E5 cıkınca illa taciz edenler çıkıyor 1 i es geçiosun 2 yi es geçiosun 3 te 4 te eee ama ananızı diyip 5 ten 3 e cekıosun işte o zaman ortalık karışıyor :D
iş için satılık 2001 sarı var ciddi olanlarla ciddi pazarlık yapılır
Tabi ki gazlamadim diyen yalan söyler illaki :)
bu konuya kaç kere post attım 3 galiba bununla :D