sakın ol, dışarı çıkıp bi hava al istersen :icon_tup:
Printable View
dostum zaten kişisel bize bir lafın var demedik olamazda ne ben seni tanırım ne sen beni mevzu içi 98 dışı 2001 106 dan çıktı bizde tecrübelerimize dayanarak neyin ne oldugunu söyledik hatta cihan arkadaşımız eger öyle degilse bırakırım bu işi dedi büyük konuştu bunu herkes konuşamaz bizim 45 tane 106 ya binmemiz ayrıcalıgımız veya üstünlügümüz var anlamında zaten olamaz bizim demek istedigimiz neyin ne oldugunu biliyoruz fotodan ben sana hangi arabanın ne oldugunu söyliyim eger bilemezsemde cihan gibi bende bırakırım bu işleri üstünlük yok tecrübe var evet o kadar 106 geçti elimizden bindik gazladık sattık yaptık ettik ve herkes bilir 106 dan nasıl anlıyıp bindigimizi zaten bu saatten sonra kötü 106 ya binersem mami ve yaşar abim kulagımı çeker :) ok dostum hadi kal saglıcakla...
sakin olun beyler herkezin arabası kendine göre iidir takmayın fazla ..
ayrıca istediği kadar temiz olsun 106 ömrü bellidir oakdar abartmayalım bence bende bile 106 gti var 36, arabam peugeotun kitabını yazarım mekanik ustasıyım ... nekadar temiz olursa olsun masraflar belli: torsiyon rolanti motoru sağ üs motor kulagı salıncaklar illet ettiren dreksiyon kutusu benzin pompasının sigortası bi cok aracda erimiştir :) açın bakın .. ama parasına göre en ii yürüyen arabadır... bukadar sorunları olan bi arabaya neden binilir derseniz zevk meselesi 50 yaşına gelsemde gti dan vazgeçmem.....
bnm kuzenımde var gündelik olarak haftanın rahat 3 gunu kulanır biz sorun yaşamıyoz, sorun olmadıgı için ne yapsak diye düşünüyoruz milet sorunlarından dolayı araba bulamıyo fln fiyat fazla geliyo
Yakın bir arkadaşımıza 106 bakıyoruz.Biniciye gelecek şekilde.Pek fazla bilgisi yok hevesle alıcak bakalım.
Limiti 13.500 14 arası.Varsa tek değişenli veya eli ayağı düzgün fazla oynanmamış alabiliriz.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68280580
bu araç hakkında bilgisi olan varmı?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 22.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68735788
Giresun'daki bu kardeş biliyorum o araba olmadığını
bende vti var.. takas olarak istedi..bilen tanıyan varsa diye bi sorayım dedim sağolun...gti korkutuyo gerçi beni..çevreden duyduğumuz kadarıyla..turbolanmış bide altından ne çıkar bellide olmaz..