Ben ankarada ki sahibiyle telefonda gorusmustum.afyondakiyle bir ilgim yok
Printable View
aracı iyi bilirim arkadan kazası var bel altı boyalı olması lazım genede siz baktırın bi arkadaş sanrufsuz demiş sanrufu var GT plakalıyla karıştırdı zannedersem aracın yürürü çok atarlı giderli değildi orjinal bi araç ama fiyat yüksek ankaradayken 15 bin tl ye kadar satılıktı hatta galerinin birisi almıştı en son.
Bi ara kırmızı 106 vardı Ankaradaydı sanırım 2000 diye hatırlıyorum bende plakayı unuttum ama TRT de çalışıyodu sahibi satıyordu.
yanlış bilgi bursadaki arabada sunroff yoktu ... sizin bahsetiginiz arac bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65116888/detay
Peugeot / 106 / GTI / son kalanlardan sahibinden.com'da - 72898305
bu araba pertin üst direğinden dönmüş, feleğin çemberini delip geçmiş, 106 kere takla atmış, denizin dibinden çıkardıkları araba mı acaba ? :soru:
Yukarıda yazılanlar hayal ürünüdür. : )))) Bu arada aracınızı çok beğeniyorum 106 lara lacivert ayrı bir yakışıyor zamanında bizim buraya gelmişti 1 günlüğüne nasıl içimde ukte kalmıştı anlatamam :) Allah hayırlı satışlar nasip eder İnşallah :) Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bizim buraya gelen araba farklıydı , plakası 34 yj 7103 tü :D gözüme yabancı araç gibi geliyor plakadan dolayı :) 106 kere Maşallah :)
kuru kuru yazmayım biraz da şaka tozundan katayım dedim mesaja :D
Valla karıstırmıs olabilirim ama 35 plaka olan aracın ilanındaki otoparkta yandan cekilmiş olan pozunu cok iyi hatırlıyorum 16 plaka bir 106 nın fotoğrafıydı ve o aracın kmsi baya bir yüksekti :) Araç sahibi aracıyla aynı görüntüde olduğu için bursadakinin fotosunu eklemişte olabilir belkide o yanıltmıştır beni tam emin değilim zaten :)
eet doğru 306 jantı ve logo iptalleri vardı.senden alan eleman bizim mahallede oturuyordu.vayy be ben kazasız biliyordum o arabayı.dışardan bayada güzel duruyordu.
Şaka yapmış arkadaş abi. altta yapmış açıklamasını
Yukarıda yazılanlar hayal ürünüdür. : )))) Bu arada aracınızı çok beğeniyorum 106 lara lacivert ayrı bir yakışıyor zamanında bizim buraya gelmişti 1 günlüğüne nasıl içimde ukte kalmıştı anlatamam Allah hayırlı satışlar nasip eder İnşallah Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bizim buraya gelen araba farklıydı , plakası 34 yj 7103 tü gözüme yabancı araç gibi geliyor plakadan dolayı 106 kere Maşallah