teşekkürler bilginiz için..
Printable View
dün biz gidip bizzat baktık kasa olarak düzgün bi araç yalnız denildiği gibi arkadan ufak bi kazası olmuş bel altı boyalıydı ön camı ve arka bagaj camı değişmiş ve sol tarafta şasenin orda snki hafif bi düzeltme vardı gibi ama pek anlayamadık sağ taraftaki yazılar yoktu yani.. fiyatta ikram yapmadığı için anlaşamadık.. ha bide sanki airbaglari değişmiş gibiydi çünkü renk tonu farklıydı oda işin ustasına baktırınca anlaşılır.
Bi arkadaşa arıyoruz fırsatını bulunca gidip bakacaz
Bnce degerlendirile bilir bi bakin :)
bırıncısı ben 2001 zeytın grıyı sakaryadan aldım sınanda yanımdaydı sol onden kazalı oldugunu bıle bıle aldım saterkende soyledımde sattım ıkıncısı 9 tane gtı aldım sattım son sattıgım gtı harıc her bırıne 2 bınlıraya yakın paralar harcadım ve kar yaparak sattım ben hıc bır arabamı bınmek ıcın almadım tıcaretındeyım ısın baya bı zamanda oldu bıraktım hıc bır arabamlada ne gazladım nede roll yaptım ben sattıktan sonra yapılanlar benı alakadar etmez...
sınanın konusunada gelınce tr dekı en temız ıkıncı sarı dııl bırıncı sarıdır su gun 25 lıra eder fıyatı vardır 20 lıraya bugun sat 1 saat durmaz yetkılı servıs bakımlı ender temızlıktekı gtı lerden bırıdır cemden sonra ufak tefek tıklamaları olmustur okadar...
gtı pıyasası zaten bıtmıstır sız elınızdekının kıymetını bılın baskasınada b... yemek duser bu sorgulama konusu ılk acıldıgından berı amacına zaten hıc bır zaman ulaşamamıstır *** atan atana 2-3 kısı dısında bu konuya yazılan arabaları zaten hıc kımse bılmez ama bılmeden *** ustune *** atarlar...
9 tane gıtı aldım hıc bır ustaya baktırmadan aldım saterkende hıc bır ustaya gosterılmeden sattım varsa benım gıbı araba alan satan zaten guvenılır ınsandırkı ustaya gosterılmeden satıyordur...
Peugeot / 106 / GTI / Fiyat Düştü Acilll satılık 106 GTI sahibinden.com'da - 59031173
arkadaşlar bilgi olan warmı
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63666052
bu eskişehirde ki kobalt mavi hakkında bilgi verebilecek birisi varmı acaba Allah rızası için ?
aracı kısmetse cuma günü yakın bi arkadaşıma alacağız araç hakkında detaylı olarak bilgi verilmediği için araç geçmişi ve durumu hakkında bilgi edinmemiz lazım o yüzden
şimdiden bilgi verecek arkadaslara teşekkür ederim