[QUOTE=cgty06;3034933]Bizim k.örenin arabasıydı baya güzel bi arabaydı. Orjinal kiraz Tek eksiği sunroofsuz olması.
orjinal..klima+abs+sürücü airbag+sunroof --full bir araçtır. Yazmış arkadaş?
Printable View
[QUOTE=cgty06;3034933]Bizim k.örenin arabasıydı baya güzel bi arabaydı. Orjinal kiraz Tek eksiği sunroofsuz olması.
orjinal..klima+abs+sürücü airbag+sunroof --full bir araçtır. Yazmış arkadaş?
[QUOTE=cgty06;3034961]06 KL 106 bayadir ankaradaydi en son sahibide senin dedigin gibi berber mustafaydi.arabasina cok temiz bakiyordu oda evlenecegi icin satmisti.bir iki ay galerici biri bindi sonrada oraya satmis demkek ki.degiseni yok bel alti boyali diye biliyorum.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 72228876
çanakkalede yıkamacıda duruyo araç sordum sahibi( aracımın sag ön camurlugu düzeltilmiş komple temizlik amacıyla dıstan boyanmıs motoru 8.000 km önce sıfır yapılmıstır. (benden önceki sahibi tarafından) lastikleri ön takımı herseyi sıfırdır. cevabını aldım başka birine daha sorgulattım bakalım cevap bekliyorum buarada fiyatta ikramı var 14 bin tl vericekmiş bilginiz olsun
aracın eski plakası 16 ka 555 di bursadan ankaraya cemil diiye bi arkadaşa satmıştım....arac komple kraz kırmızıya boyalıdır arkadanda kazası mevcuttur...:D
RMesut abi KL 106 dan bahsediyosan millet agir sahtekar olmus :) arkadas icin aramistim nokta kazasiz diodu bisey bulursan anahtari vercem demisti (belalti boya disinda) sahibi bende ona dayanarak soledim :)
Demek sen şimdiye kadar hiç Afyon a araç almak için gitmemişsin. :)
Afyon da ***** bir cami de imam olan güzel bir insan ın Opel Corsa sını almaya gitmiştim Cuma vakti..Tek parça boyalı dediği aracın airbagler açık ve şaselere kadar girmişti. Hee alırkende yetkili servise göstermiş :D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72905610
Beyler sorgu için yazmıyorumda bu ilandaki araç bursadaydı yanılmıyorsam km daha yüksek değilmiydi bunun 180 bin civarı diye hatırlıyorum ben bu aracı sizdende hatırlayan varmı yoksa benmi yanılıyorum ?
ben hatırlamıyorm ama güzel görünüyyor :)