Techturkeydeki GTI VTS sorgu konusu olmasaydı elden cıkması daha kolay olurdu buna eminim :D :D :D
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 73461233
Km orjinal değişeni yok ne diyosunuz tanıyan bilen varmı acaba burdan
klimasız abs siz hava yastıksız 106 var sadece sanruflu :)
geçen sene bendeydi araç,bikaç 106ya bakıp öyle beğenerek alıp getirmiştim Kayseriye.Gerçekten temiz ve diriydi benden sonra 1 sene içinde toplam 5 defa el değişti araç orjinal rengi şeytan kırmızı tavan hariç komple boyalı kilometresi şu an 200 binlerde olması lazım aldığımda orjinal 185 bindeydi. Alan arkadaş komple matsiyah folyo kaplatmış araca onun sattığı arkadaş ise ufak bir kaza geçirdi çamurluklardan biri değişti folyo sökülüp tekrardan kaplandı ama karadüzen bi kaplama olmuş bence.En son 2 ay önce baktım motorunda mekaniğinde ön düzeninde sorun yoktu sorarsınki hala alınırmı zevkler tartışılmaz çok el değiştirmesi yanıltımasın halen diridir kurcalanmamıştır hala. ancak güzel bi fiyata anlaşırsanız alınır sadece kozmetik bakım ister bence diğer gereken bilgileride araç sahibi detaylıca yazmışzaten. :icon_tup: dahada ayrıntılı bilgi istersen pm ile ulaşabilirsin / saygılar
daha önce sorgulandı biliyorum fakat aradım bulamadım Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68918870 direksiyon gümüş bunun haricinde bi sıkıntı yok gibi bilen var mı
Aracı tanıyan bilen hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 73461233
Kimseye kötü bişey sattiğimiz yok ya az cok taniyorlar biz alip yaza kadar kullanalim yaza satip ailecek binecekleri bi araç aliriz dedik bizim şahin takasta istediğimizden yüksek fiyata gelicekti ama alipta satamama gibi bi ihtimalimiz olucaksa hiç gerek yok onu demek istedim ben :D Sonuçta aldik mi eksiklerini vs yapariz kullanicaz kendimiz :D
geçtiğimiz sene haziran veya temmuz ayında bursadan hasarlı mavi vts düşmüştü ilana bu saatlerde öğlen aradığımda satılmıştı 5500 tl gibi bir rakama. arabanın önden ve arka çamurluktan hasarı vardı, taşıyıcının değişmesi gerekir gibi gözüküyordu. o aracın eveliyatı hakkında bilgisi olan var mı. alamadım içimde uhde kaldı :D
Su anda ilandakiler dısında full 106 gti var mı tavsiye edebileceginiz? hakkı neyse verilecek..pm veya burdan yazabilirsiniz,bu hafta aracı almamız lazım..
o vts bendeydi arkadaşım...mavi sanrufsuzdu...kazadada hiçbirşey yoktu bedavaya satmıştık o arabayı....yolda başka bi arac tarafından sıkışma sonucu olmuştu kaza...şase panel nokta hata yoktu...takribide 2500 tl 10 numara toplamıştılar istanbukdan bi arkadaşlar gelip almıştılar
satıldı hatta bizden sonra ilanlarda çok gördük bikaç kere daha satılmş olabilir:D