User Tag List

Sayfa 356/743 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
14117 sonuçtan 6.746 ile 6.764 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

akif252
    Misafir
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben seninle alakalı yazı yazmadım etekde seninle alakalı değil genelleme yaptım,yani şunu demek istedim söylemek istedigin şeyi söyleyeceksin manasız bir şekilde yok olmadı söylemem dersen etek giymiş olursun o manada yazdım seninle uzakdan yakından alakası yok söylediğim şeyin sonundada kardeşim demişim anlamış olman lazımdı ama anlamamışsın neyse sıkıntı yok şimdi anlarsın umarım

Ben sıvacı ahmet köse nin oğluyum kelimeler hakkında çok fazla bilgim yok işime yarayanları kullanmaya çalışıyorum,farklı bir üslup bulamazsın bende evde neysem dışarıdada aynı,ama bu şartlar altında halen anlaşabiliyorsak demekki anlaşabiliyoruzdur

Genç akif neden uzatıyorsun ?

Sen çeçen i geçtim demişsin birde ..... ..... yazmışsın sonra gel mustafa seninlede deneyelim demişsin yok baban agır kalır bu arabalarda agırlık önemli demişsin sana çeçen gel bir daha deneyelim demiş denememişsin sercan da o akşam gel deneyelim demiş onunlada denememişsin Bak bunları vücudumun uzun etli bir bölgesinden sallamıyorum sercan ve ali nin söylediklerini söylüyorum,hadi gti satanları geçtim söylemeyeceksin belli,birde stock benim arabam diyorsun nasıl bir anlayış nasıl bir düşünce senin bu söylediklerin ?
    Bu yazdıklarıma cevap ver başka bir tarafa gitme mevzu uzadıkça uzuyor beni bir ton masrafa sokma

biz arkadaşla sohbet ediyorduk sen atladın benim aracım stock bana göre atmosferik yüklü desem dünya kadar malzeme koymak lazım aliylede samimiyetim var istediğim gibi yazarım o onla benim aramda... alinin arabada 14 60 var benimkindede ondada tayming var benimkindede bende sadece ince conta var birde lpg var onun agırlıgını saymıyorum bile sercanla denemedim benzinim yokdu ordan orduya dönecek kadar anca vardı ondan denemedim bunu o akşamki herkez biliyor sercanın araba stock degil yüklü 206 rc kafa kafaya yürüyor hem ben geçsem ne yazar o geçse ne yazar benim bi iddam yokki sedece alinin arabayla denedim 2 boy fark attım dedim o .... işaretini ben alinin yüzünede söylerim burda bi art niyet yok senn tek yanlışın benim başkalarıyla yaptıgım muhabbete katılmandı mustafayla olan konuşmalarımız tamamen gırgırdı ama sen bu gti işini çok aşırı kafaya takmışsın benim öyle bi takıntım yok kimseylede bir iddaam yok kimle nerde denk gelirsem denerim hiçde alınmam darılmam... konuyu uzatmicam seninlede bi derdim sorunum yok ha bu taraflara yolun düserse beklerim herzaman...

akif252
    Misafir
    Alıntı cecen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akif konu çok uzadı senin yanlışın aracın stok demem.bu şekilde kendini tatmin ediyorsun bilemem o zaman şu anlama getiriyorsun onların araçları yüklü ama ben stokla geçiyorum.ben seni iyi arkadaş olarak gördüm o gece ama stok demenle beni şaşırttın.yaşarla bir polemiye girdiniz yok anahtar sokarım yok dükkana gel seni yaparım iki tarafa da yakıştıramadım bu tarz konuşmaları ben yinüz yüze yapmayı seferim ben bir adamdan hırsımı almadan rahat edemem yazı yazmak benim işim değil oda benim fikrim.senin orduda yaşarında istanbulda o yüzden bu olayı uzatmaya gerek yok ha şunuda söylim yaşar kardeşimin istanbulda önemli değil her türlü işini görürüm.akif kardeş sonuçta siz birbirinize kurşun atmadınız kimse birbirinizin namusuna kötü söz sözlemediniz tamam anlıyorm sinek ufaktır mideni bulandırıyo her zaman biliyorum kimse kimseden üstün bir adam değildir sadece bir arkadaş olarak ikinizede bi tavsiyem bu işi uzatmayalım ben şahsen kimseye darkın ve kıskında değilim siz bu saattn sonra dost olmazsanız bile düşmanda olmanısa gerek yok saygılalarla ali cecen.

kardeş benim arabada ne var sen biliyorsun sadece ince var sennkinden farklı atmosferik yüklü desem piston egzantirik vss... girer işin içine senin arabanın filtre kiti benim ince contaya 10 basıyordu zaten akün bile bagajda ayrıca benim araçdaki lpg ve içindeki full dolu gazı saymıyorum bile ben ne sana nede aracına laf söylemedim o an sadece sohbette günlük konuşmalar gibi yazdım normal kelimelerle yazmadım o noktaları doldur dersen iki harf a q yazdım bukadar net seninle ne alıp veremicem olabilirki araban hala giresunda benimkide burda istersen sağlıklı deneyemedik dersen gene deneriz hiç dert degil sen benim arkadaşımsın bukonular yüzünden seninle dostlugumu bozmam zaten benim gti konusunda bilgilerimi az çok bilirsin sende bu işin iiçindesin birbirimize herzaman lazımız kırılma darılma olmasın...

ozalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatı çok uçmamış düzgün gtı-vts arıyorumm donanım çok önemli değil...
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Life is Now or Never +6

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dangerahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Sabah teslim aldık aracı değişensiz kazasız bi araç gerçekten Hakan arkadaşıma burdan tekrar teşekkürler dürüst olduğu ve ilgilendiği için

Ee ben alın demiştim bu aracı Biri soruyordu gideyımmı alayımmı dıye demek geç kaldı Hayırlı olsun Ahmet..

34 ZR 3323 ü aldın hadi bakalım
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZR 106 hayırlı olsun.

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alet nalet hayırlı olsun maşallah çok güzel

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper doğru söze ne denirki ?

Seviyoruz bütün açık sözlüleri
    bence bişey denmez hacı eyw..

Sen hala angaradamısın yoksa?

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bişey denmez hacı eyw..

Sen hala angaradamısın yoksa?
    Alper senı takktir ettim kardeşim
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen naptın öle ya hacı içini döken dökene walla....
    şevki yapacak bişey yok benım gibi düşününen belki çok adam vardı burda..ben içimden geleni yazdım ANLAYAN ANLAMIŞTIR UMARIM..kanka boş beleş adamların sorgulama sayfası oldu bu gti-vts sorgulamaları..valla uyuz oldum yaa..
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılmamak içten degil 2 yıldır sorgulayan adamlar var zaten çok istekli olan adam yine bi gider bakar.
    Aynen öyle kardeşim ben bu zamana kadar kimseye sorgulama yapmadım baktım hoşuma gittimi aldım geldim..

Birde çok bilenler varya yok o araba boyalı yok o arabanın boyası yanık..Be adam ne emmeye geliyon ne gömmeye.. 13 yaşında bakire arabamı arıyorsun..arıyorsan yallah fransaya
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılan yorum çok doğru ve yerinde ,açık sözlülüğünüzden dolayı sizi kutluyorum
    eyw hocam bu zaten bi kaç aylık mevzu değil 3 senedir olan ve özellikle 1 senedir piyasaya cıkan adını sanını duymadıgım daha 106nın sağ koltuguna oturmamış sözde 106 aşıkları 106 doktorları çok çoğaldı..

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac sorgulama guzel bısey evet sehır dısındakı arkadaslara yardımcı oluyo ama ne bılım ya nıyetı olan adam gıder kendı bakar kendım ettım kendım buldum der ben hıc bı aracı alırken sorgulatmadım bugune kadar cunku araba on numaradır ama ıcıne sınmedı mı sınmez ne bılım ya bakmadan bınmeden kullanmadan hayatta araba almam
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac sorgulama guzel bısey evet sehır dısındakı arkadaslara yardımcı oluyo ama ne bılım ya nıyetı olan adam gıder kendı bakar kendım ettım kendım buldum der ben hıc bı aracı alırken sorgulatmadım bugune kadar cunku araba on numaradır ama ıcıne sınmedı mı sınmez ne bılım ya bakmadan bınmeden kullanmadan hayatta araba almam

aynen kanka arac bi durustan bide binip sürünce kendini belli ediyorsa ki o araba alınır
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

gokhan_205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl diyorlar.. kamik son...
    bekliyoruz abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ycLbLgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kanka arac bi durustan bide binip sürünce kendini belli ediyorsa ki o araba alınır
    yücel aracın duruomu beyaz ?
    Hayırlısı be gülüm

alone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ee ben alın demiştim bu aracı Biri soruyordu gideyımmı alayımmı dıye demek geç kaldı Hayırlı olsun Ahmet..

34 ZR 3323 ü aldın hadi bakalım

güzel duruo hayırlı olsun

Ersin YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arac hakkında bilgisi olan arkadas var mı dusuncelerınızı alabılırmıyım ?

Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 16.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 72582296

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç hakkında bilgim yok ama çok canlı duruyor maşallah
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş benim arabada ne var sen biliyorsun sadece ince var sennkinden farklı atmosferik yüklü desem piston egzantirik vss... girer işin içine senin arabanın filtre kiti benim ince contaya 10 basıyordu zaten akün bile bagajda ayrıca benim araçdaki lpg ve içindeki full dolu gazı saymıyorum bile ben ne sana nede aracına laf söylemedim o an sadece sohbette günlük konuşmalar gibi yazdım normal kelimelerle yazmadım o noktaları doldur dersen iki harf a q yazdım bukadar net seninle ne alıp veremicem olabilirki araban hala giresunda benimkide burda istersen sağlıklı deneyemedik dersen gene deneriz hiç dert degil sen benim arkadaşımsın bukonular yüzünden seninle dostlugumu bozmam zaten benim gti konusunda bilgilerimi az çok bilirsin sende bu işin iiçindesin birbirimize herzaman lazımız kırılma darılma olmasın...
    akif kardeş açık sözlülüğünden dolayı kutluyorum seni bence bu muhabbeti fazla uzatmaya gerek yok

MrOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ersin YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arac hakkında bilgisi olan arkadas var mı dusuncelerınızı alabılırmıyım ?

Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 16.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 72582296
    arkadaşım gidip bakmıştı araç içi dışı tertemiz fiyatta anlaşamayınca nasip olmadı
    34 VML 18 / R9 Broadway
    34 KPK 39 / Honda Civic EF
    34BP7924 / Peugeot 106 GTI
    34BM9611 / Honda Civic Vtec2
    41NP089 / Honda Civic VTİ

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59399574

2002 doğanımız var takas yollamış görüşleriniz nedir ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)