biz arkadaşla sohbet ediyorduk sen atladın benim aracım stock bana göre atmosferik yüklü desem dünya kadar malzeme koymak lazım aliylede samimiyetim var istediğim gibi yazarım o onla benim aramda... alinin arabada 14 60 var benimkindede ondada tayming var benimkindede bende sadece ince conta var birde lpg var onun agırlıgını saymıyorum bile sercanla denemedim benzinim yokdu ordan orduya dönecek kadar anca vardı ondan denemedim bunu o akşamki herkez biliyor sercanın araba stock degil yüklü 206 rc kafa kafaya yürüyor hem ben geçsem ne yazar o geçse ne yazar benim bi iddam yokki sedece alinin arabayla denedim 2 boy fark attım dedim o .... işaretini ben alinin yüzünede söylerim burda bi art niyet yok senn tek yanlışın benim başkalarıyla yaptıgım muhabbete katılmandı mustafayla olan konuşmalarımız tamamen gırgırdı ama sen bu gti işini çok aşırı kafaya takmışsın benim öyle bi takıntım yok kimseylede bir iddaam yok kimle nerde denk gelirsem denerim hiçde alınmam darılmam... konuyu uzatmicam seninlede bi derdim sorunum yok ha bu taraflara yolun düserse beklerim herzaman...