Sen olsan hangini secerdin ? İmkanların elverdigi sürece ?
Printable View
Tabii imkan konusu çok önemli,ama özellikle iki tanesi resimlerden bile hoş durmuyor imkanın o kadardır o araca gücün yetiyordur ancak aldıktan sonra imkanlarını aşacak sorunlarlada karşılaşabilirsin bunu sen de biliyosundur elbette,yine içlerinde en güzel duran siyah ..o paralara crx ya da civic si vs.. al diyicem de honda var zaten degiştirmek istiyosun galiba
Dogru diyosun umitimde gel anlat işte :D:D
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
baktıklarımızın arasında en duzgunu budur herhalde kısmetse salı gunu buna bakmaya gıdıcez arkadaslar..
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracı bilen var mıdır acabağ ?
arkadasım o 4tane verdığın gtı varya onların hcıbırıne bakmayın bıle cıddı olarak para haramanız gereken araclar.ıyı araba cok para para kötu araba daha cok para göz önunde bulundurun bunu ama vts daha duzgun duruyor gdın bakın bıkere o fıyata cok guzgun bısey bekllenmez ama ne cıkıcada belllı olmaz kımset
:heyoo::heyoo:
:heyoo::heyoo:
Valla dogru diyosun kutsal ama anlatamıyorum arkadasa cok temiz crx var cok deli paralara kenarda köşede kalmıs ama istemiyor adam belki bu gti lara boy boy saplıcak araclar ama yok işte nato mermer nato kafa :D
Bakalım dedigin gibi kısmet :)
Arkadaşlar bu gti hakkında bilgisi olan varmı galerici araç hakkında sadece 1 parça değişen oda sağ çamurluk ve etek altında yüzeysel boya olduğunu söylüyor. motoru yürüyeni mükemmelmiş. pert vs hiçbirşey yokmuş araç bize yakın ama burdanda bir bilgi almak istedim fiyatıda ufak bir güzellik daha yaptılar şahini sattım kısmet olursa almayı planlıyorum araç antalya plaka 07 plakası tam aklıma gelmiyor. ufak defek masrafı var fiyat uygun olduğu için oda pek sorun gibi gelmiyor bana. buyurn araç
Peugeot 106 GTI 1998 Model 10.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Abi bi anlasa kadirin crx birtane ama biraz daha temizini biliyorum sotede daha kaput kecesi duruyor üstünde...
bu arabayi eski sahibindeyken bakmaya gitmistik yururu gercekten guzeldi fena bir aracta degildi simdiki durumunu bilemem iyi bir pazarlikla alinir komple boyatmislar sanirim
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.700 TL Sahibinden satılık ikinci el