tabı bılgılendırırrım. 306 yı konustuk aracımı özledım pazartesı garaja gıdıp hemen cıkarıcam aşkım depreşti
Printable View
kutsal valla 106 danda 306 danda zevkimi aldım aslında başka araç bakmya niyetlendim ama en azından bildiğimiz araç çoğu şeyini kendimizin yaptığı araç olduğu için almak var aklımda ben aldığım her arabanın motorunu açtım değişmicek parçaları bile değiştirdim huyum bu sonuçta diken üstünde durmaktansa içim rahat şekilde binerim yani motor yapılr ama kaporta ölü ise ne kadar toplasanda boşş lpg li olmuş sorun değil benim için zaten sökerim direk :D kasa temiz olsun için oynanmamış olsun yeterlidir bizim için..
ahm için haber bekliyorum senden :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83006764
varmıdır bilgisi olan ?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82042231
araç benim eski aracım, ben motorunu çok iyi şekilde topladım, benden alan kişide kasayı toparladı sattı, alan kişi de şimdi ilan açmış değişensiz diye ama araba heryerinden darbe yiyik ve değişen parçası da oldukça fazla, almayı düşünen olursa bunları göz önünde bulundursun, ayrıca pert kaydı var arabanın, yürürü iyidir ama bulaşmayın bence.
http://d1203.hizliresim.com/v/w/3w664.jpg
Aracım satılıktır ilgilenenler olursa pm atabilir.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 83060205
bu araca bakan varmı arkadaşlar?