Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 84555294
abi benim arabaya da almaya niyeti olmayanlar *** atıyor tamamen,değişen parçalardan dolayı farları sökünce tamponda söküldü arabanın gerçekten şiddetli kazası yok şaselerine her şeyine baktık göze çarpan bir şey yok,zaten olsa arabayı istedigin kadar topla belli etmez sağa sola sapmadan ok gibi yürüyoruz,chl de öyle çok güzel gerçekten..değişen yazmadan satacaksın bazılarına onlar bu tür şeylerden anlıyorlar,fiyatında çok güzel ..benim arabaya da 12-13 lira veriyorlar cebinde parası olmadan *** atanlarla dolu etraf
.O rakamlara da satmam zaten birkaç yıl sonra tıpış tıpış düşerler elime 2001 oldugum için gösteririm 12-13 ü
![]()
![]()
imzasız..
ya telefonda zaman harcamaktansa açıkca yazdım, herkez için öyledir ama zaman benim için çok değerli, laf olsun diye konuşanlar, onlara ben karın aç kuyruk dik diyorum, neyi kast ettiğim belli sanırım![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 84556758
Arkadaşlar uygun sorunsuz araç arayan varsa irtibata geçelim başka bir araç aldığımız için bunu satıyoruz ekstraları olan bir araç fiyatıda uygun tuttuk burdan birine gidecek bir araç.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
Yok beyaz turbo 106'yı aldım. AX de yapılıyor bu fazla artık bunu satalım dedik![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
Aracın daha önce panel kaput ve çamurluklar değişmişti,tavanda hafif bir kasılma olması lazım dikkatli bakıldıgında görünür zaten,arka çamurluklarda falan kırıklar belliydi boya yapılınca düzeltilmiştir muhtemelen,arabanın şasesini topkapıda şaseci şenel usta yapmıştı,araba tekrar kaza yapmış 6,500 tl satılmış diye duydum,şimdi alan toplamış ve fiyat olarakda bunumu yazıyorlar ? Ve araba eski EE öylemi ?
O zaman ben YG yi bir duvara çarpacam bugün,yarında toplatıp 20 bin yazacam![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
giresundan geldiği halinden sonra samet kaza yaptı benım bıldıgım sordugumdada saglam girdim önden dedi ama ben canlı görmedim.
sanayi opetin orda sağ kapıdan vurdu alkollu ipnenin biri.yavuz abide araba haberin vardır burak.doğancan uzak durun demişte o manada dedim.okadarda uzak durulcak bi araç değil
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)