Sen kadran fotografini koymussun ben de kaportacidaki fotograflarini koyayim mi?
Printable View
Sen kadran fotografini koymussun ben de kaportacidaki fotograflarini koyayim mi?
kazasız dediginiz araç buysa......kazalısı nasıldır acaba
http://b1205.hizliresim.com/x/w/6yylb.jpg
fırtınalar esmiş yine :) hayırlısı olsun :)
editt......
bu mavi kimin şimdi birisi onu söylesin:D
..........................
Ustad yanlis anlamada kaputun ucu demissin kaput almissin tamponun ucu demissin tampon komple hasarli camurluk renk tutsun diyorun marspiyelin atik hani ne bilim kazasiz demedim diyosun resme baksan baska araba olsa kafadan kazali yorumunu yaparsin bu arada kaportacida niye biraktinda orjinal kaputu yan sanayi aldin isciligi o sekilde mi hallettiniz?
Bu arada renk tutsun diye camirlugu taslamissiniz guzel iscilik bence
Camada tas mi carpti ondeki kamyondan gelen bu arada caminda orjinali kaportacnda duruyo mu?
Yo yanlış anlamam kimseyi estafurullar sadece yapılanın ayıp oldugunu söyler geçerim zaten serkanla biz yüz yüze hallederiz olayımızı o bakar görür ben gösteririm fotografları.
Tamponum buradanda belli oldugu gibi komple zımpara yapılıp astar atılmak icin bekliyor öylesine üzerine koydum zaten , camurluklarımı sökünce ön dodikleride söktüm haliyle arabanın sağ sol pakosu assagı otomatik düştü zaten kaza yaptıgımı tüm ankara biliyor ben kimseden bişey saklamadım saklamamda herkesin başına geledebilir ben çıkıp hatasız araba demedim 3.5 parça boya var arabamda ilk kazasını ben yaptım itirazı olan varsa araba burada götürürüm boya makinesiyle nokta nokta ölcülür herkes roll denemesi yapıyor burada diğer arkadaşın önüme kırmasıyla vurdum yanımdaki arkadaşda kafasını cama vurup çatlattı isteyen takla attı desin isteyen bu araba pert desin.
geçenlerde bu olayla ilgili bir konu açmıştın sanırım, hukuki yönden bi sıkıntı yaşandımı.?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...gili-soru.html
..........................
ya kardesım senın arabana bız pert demıyoruzkı kaza yapmıssın gecmıs olsun madem resım koyucaksın komplesını koy gorelım o zaman aırbagınıde koy onden resmınıde koy bı yerden patladın bırı kazalı resmını koydu zaten daha uzatmanın anlamı yok bosver alan alsın arabanı kı senın zaten satma nıyetın yok alan alır almıyan almaz
peki ön taraftan kaza yaptıgınız yerin fotograflarını çekmedinizmi sadece bu fotomu ?
okan ön camdan direksiyona dikkatli bi bak bakalım airbag açmışmı bana öyle geldide