Antepte düşürülmüştür sanırsam km yi hatırlayamadım akşam ugurun yanına gidicem hatta sorarım bi kendisine. yani suandaki tek kusuru km nin düşük olması ve arkdan kazalı olması sanırsam onun dısında araç gayet güzeldi.
Printable View
Kayserıdekı siyahta 4 parça boya var dıye bılıyorum kazası yokmuş..Araç hoşuma gidiyor :)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk araç hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bu aracın hakında fikri olan varmı peki arkadaşlar şimdi gördüm ilanını..
bu aracla cıddı ılgılendım kalktım kayserıye gıttım fakat arabanın yanında 15 dk kaldım.... aracta sahıbının bana soyledıgıne gore 5-6 parca boya war depo kapagının yakınında camurlukta el kadar surtme war arka bagaj kapagında 106 yazısının altınde ufak bı gocuk war marspıyerler sarkık dosemede kucukte olsa sıgara yanıgı war aracın boyası ıyı gozukuyor ancak cıla ıyı atılmamıs hareler war dalgalı gozukuyor motoru ne durumdadır bılmem ama bakımsız gozukuyo ufak ayrıntıdır belkı ama sılecek suyu deposunun kapagı yok kaputu actıgınızda ufak ayrıntılar goze hos gelmemesını saglıyo.... enazından benım gıbı hassassanız gorsel olarak tawsıye etmem bu soyledıklerım ufak tefek sorunlar olsa bıle... dedıgım gıbı kayserıye arabayı almaya gıttım pastırma alıp dondum:D:D