Gti team neden kapandı :/
Printable View
Gti team neden kapandı :/
valla ya ne güzel muhabbet ediyoduk :S
araba konya drag yarıslarındaydı guzel yurumuyo araba saten :)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
daha önce sorgulandımı bilmiyorum arkadaşlar ama fikirlerinizi almak istedim yinede..
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
bu sarı hakkında bilgisi olan???
Ben niyetlenmiştim araca dış görünüşü gerçekten çok güzel extraları güzel bir araç.Ancak bana satacak olan sahibi dürüst yaklaşmadı,servise ve ustalara gösterildi 180.000 km civarı çıktı 131.000 yazıyordu kayserideyken şimdide başka yazıyor :).Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim.Arkadanda kazalı araç komple boyalı.Dış görünüş olarak güzel yeni sahibi hakkında fazla bilgim yok
Arkadan kazalı evet antepten geldikten sonra kayseride kazası olmadı. kabut ve tavanda boya yoktu renk tutmuyodu komple boyattı arkdasım ustaya filan beraber gittik. Km de ben 150.000 civarı hatırlıyodum ama 180.000 de olabilir:) alan arkdaslar düşürmüş km yi. Bu arada eski sahibi arkadaşım yeni sahiplerini bilmem.Ama arabanın yürürü filan gayet iyiydi burdayken.o sıra kayseride en iyi yürüyen 2 GTİ dan biriydi.
Yok kayserideyken de düşüktü,ugur şahin yaptı sanırım.Yinede bu alıcıları kandırmaktan başka bir şey degil.Eski araç sahibide yapmadıysa araç sahibi öyle bir aracı nasıl alıyor o da şaşılacak bir konu.
Arabanın duruşuna bir şey diyecek yok gerçekten güzel yapılmış boyası falan güzeldi.Km orjinal olsaydı ben alıyordum 17'ye kısmet olmadı çokta hevesliydim bu araca