Birde bu :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 99234751
Printable View
arkadaslar çok acil 16.500 liraya kadar mavi renk hariç 106 gti arıyoruz.
arkadasa vb yi tavsiye ettim ama bakalım.
varsa baska bildiginiz temiz full bir 106 p.m atın size zahmet.
degişen olsun tamamda , çamurlugun ustunden tank gecip şaseye zarar vermemiş şekilde olmasın. şaseler temiz olsun.
hayırlı geceler dilerim tech sakinlerine :D allah ın izniyle karar verdik bulgaristandan bir 106 almaya çift vatandaş olduğumuz için.
ve modellere bakmaya başladm geçmişini tabii ki bilmemiz imkansız arabanın ama en azından resim bilgilerine göre yorum yapabiliriz :D
modeller ;
Peugeot 106, 2000. :: Mobile.bg ( logo iptali falan var ama fena durmuyo aslında.. )
cars.bg - Peugeot 106 sport ( biraz masraf yapılırsa güzel toplanır aslında )
cars.bg - Peugeot 106 GTi ( tam gti ruhlu :D )
cars.bg - Peugeot 106 ( çok temiz ve diri geldi tek eksiği sunroof.. )
Peugeot 106, 2001. :: Mobile.bg ( favorim bu gerek fiyt olarak gerek renk olarak bi cam filmi bi jant bide basılcak ama plakasını bilmiyorum neresi diye :D )
türkiye den alamıyoz bari bulgaristandan alırız inşallah,,
valla abi ne yalan söyleyim dediğin gibi mavi hakikaten diri geldi gözüme tek eksiği sunroof ve fiyatı birazcık fazla(:
peki bu Peugeot 106, 2001. :: Mobile.bg olan pazarlıkla alınsa biraz da bişeyler yapılsa bebek olur ama dimi : ))) plakasını çıkartamadm ama temiz geldi.. bi basıcaksn bi jant bi de cam filmi süper :):)
allah ın izniyle iyice karar verdik biraz para birikince alıcaz arabayı kısmetse bulgaristandan..
evet dediğin gibi ön teker biraz geride ve aşırı yüksek duruyor dikkatli bakılınca, yani kazalı ve toplanmış olabilir gibi geldi. mavi süper zaten ona lafımız yok :D bütçe 2500 civarı aslında ondan öyle fazla geldi fiyatı.. 1.ilandaki sarı gti hem km fazla hem değişik duruyor biraz..
Peugeot 106, 2000. :: Mobile.bg ( logo iptali falan var ama fena durmuyo aslında.. )
2000 modelse airbaglar krom değil :D
Evet dediğiniz gibi parlak nikelaj olması lazımdı aslında :D
En mantıklısı mavi duruyor biraz paraya kıyıp almak için tam çiçek görünüyor.. Ama işte gözü kör olsun bu paranın :):)
bi de önden bakınca sol taraf boyalı gibi..
lacivertte biraz apaçi gti geldi tam gti ruhu ama :D
2001 model sarı GTI gibi durmuyor bence normalde kadran 210 göstermesi gerekmıyormu:soru:
Hocam o Peugeot 106 SPORT modeliymiş. Beygir gücü de 75 yazıyor sayfada
Çok değişik modeller var 1.4 ralli var 1.1 tek kapı 106 lar var :D
Niyetlendik almaya Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah alırız valla.
Mavi de aklım kaldı süper temiz ama fiyatı biraz fazla geldi..
75 hp ise quicksilver dicemde oda 70. bence almışken sunrooflu bi gti al :D
3200 euro olan mavi gerçekten çok dik duruyor.sanroof filan düşünmem gider bakarım.
ayrıca 3200 'e pahalı mı dedin bana mı öyle geldi :D:D:DDD
Valla bende sunroof lu istiyorum ama inşallah buluruz öyle :d
Şimdi arabanın 6 ay burda 6 ay orda kalması gerekiyomuş, bizim orda akrabalar var bırakırım arabayı oraya 6 ay için , ya da satarım belki :D bi de ilk 106 m olacağı için :D
Şimdi 3200 şöyle pahalı oluyor :D evde 1 tane araba var onun kredisi ödeniyor :D Şehir dışında (L.burgaz) üniversite okuyorum biraz o masraflı oluyor durumlar biraz yoğun :D Bu aralar 3200 ondan pahalı geliyor yoksa tr deki fiyata göre 3200 çerez kalıyor o temizlikte gti a için :D
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 99790090
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı her gün yanından geçiyorum geçen biraz inceledim hatları çok iyi gelmedi genede merak ettim varmı aracı bilen ?