aynen kanka eskiler candır hızı hissedicen aga ölümle iç içe olucan yola güzel odaklanıyorsun :D hatta bu gün başka bi arkadasla aynı muhabbeti yaptık yine :)
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 104356645
Varmı bilen ? biz unuttuk :)
Bizim Fatihde elektrikçimin arabasıydı. Motoru iyiydi abi bayağı atarlıydı yani. Arkadaşına satmış. Ufak tefek kazaları oldu ama öyle büyük değildi benim gördüklerim yani. Hatta bir kapısını biz çekiçledik. İki kardeştiler biri elektrikçi biri boyacı. Zevk için komple boyadı arabayı o ara tertemiz oldu. Ben sadece dıştan gördüklerimin söylüyorum. Ağır kazası var mı yok mu bilmiyorum.
Arac kondisyon olarak distan diri duruyor aracin ici icler acisi , bir onceki sahibi lambo door yapmis kapi kenar ve camurluuklar kapiyi acip kapamaktan yamilmus berbat olmus
Kapilar normal kapiya cevrilirken ev kapi mentesesi gii bisey dorek kaynaklanmis kapi iclerinde kaynak izi ve yaniklari duruyor , anlatmaya kelimeeler kifayetsiz kaliyor
Kapilarini yaparim icini komple yaparim para harcarim diyen varsa sase ve kaporta olarak duzgun ,
Bu arada aranan kan bulunmustur yarin satisi tamamliyoruz nasip olursa , bilgi ve desteklerini esirgemeyen arkadaslara tesekkurler ...
Hangi aracı aldınız? Merak ettim açıkcası :)
allah güle güle binmeyi nasip etsin...:)kazasız belasız ..
Surpriz :) satisi alayim fotograflari yayinlayacagim. Alinik CC janti :). Yeni konum bu benden kurtulus yok :)
Hayırlı olsun o zaman :)
hangi arabayı aldın kardeşim merak ettim dogrusu?:)