baktıgın araclara göre öneride bulunulmus baktıgın fiyatlar benim aracın fiyatından yüksek araclar :)
Printable View
GTCihad ,sorgulamanın yeni yüzü :) 106 gti alacağından değil muhabbet olsun diye yazıyor . Vardı böyle birkaç kişi ama hiçbiri 106 almadı .
Hayırlısı inşallah güzel bir 106 alır :) . Yücelin 106 güzel.
Dostum oncelikle nasil boyle bir izlenime kapildin anlamadim bugun sabah 8de kalkip istanbuldan sakaryaya arac bakmaya gittim , oradan golcuge gectim sakaryadaki istedigim gibi olmadigi icin . Daha onceki pistlari okusaydin orada gorurdun coluk cocuk muhabbeti pesinde degiliz burada yasimiz vadimiz belli yorum yaparken mantikli olalim.
Eger varsa su an piyasada alinacak guzel bir gti gorelim aninda alalim yucelin 106si guzel ama ama 174bin kmde ve 98 model araca 17bin tl vermek isime gelmiyor acik net. Bu yuzden Kayseriye kadar gitmeme ragmen arkadasin vaktini dahi almadim. yucel aracina o degeri bicmis araci gormedim hak
Haklidir ins istedigi fiyata satar ki anladigim kadari ilesatmayada ihtiyaci yok.
Foruma ne kadar zamandir uye olduguma ve postlarimada bak bakalim hicbir bos muhabbette olmusmuyum , karsinizdaki insani tanimadan yasina basina bakmadan sacma sapan yorum yapmayalim
J 106'ya bak o zaman fiyatı da uygun .
Aynen bak J'ye bak. Ben sunroof die diretmesem onu alırdım.
Arkadaşlar kaç tane araba sorguluyorsunuz kötü çıkınca araba bulamadık diyosunuz, kendi aracım satılık imzamda linki var. gerçekten alıcak ve iyi bakacağına inandığım kişiyle güzel pazarlık edeceğim. Bilgilerinize :)
Evet o konudada haklısınız ama açıkçası ben bunun farkına bu hafta vardım. 3 araç gördüm dün inananın arabalara 10metre yaklaşmadan kaçarsınız. Kapılar , kaporta dalga dalga , iç kısımlardan v.s. hiç bahsetmiyorum.
Zaten ilk arayışa çıktığımda sarı renk v.s diyordum hepsini geçtim , şimdi büyük kazası olmayan şaseleri paneli düzgün , kondisyonu güzel araç arıyorum. Bugün J 106ya bakacağım hayırlısı inşallah
arkadaşlar sunroof u çok dert etmeyin..iki gün sonra akacakmı aktımı diye düşünmezsiniz, ses yapma olayı olmaz vs vs :) sunrooftan soğutayım :D
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 105541965
Biraz once araci gormeye gittim ilgilenen merak eden varsa pm atsin bilgi veririm
GT plaka 2001 İzmirden giden eski DC 106 olması lazım .