Yarin sabah arac gormeye gidiyoruz insallah arkadasin vaad ettigi gibi ve bizim umit ettigimiz gibi cikar arac , fazla yorulmadan alir geliriz ins
Printable View
Yarin sabah arac gormeye gidiyoruz insallah arkadasin vaad ettigi gibi ve bizim umit ettigimiz gibi cikar arac , fazla yorulmadan alir geliriz ins
Bugün 3 arabaya baktım ümidimi yitirdim iyice hayirlisi
Öncelikle kimsenin ekmegine ve kısmetine mani olmak istemem benim beğenmediğim aracı baskası beğenmelidir 47binde sıfır gibi temiz GTC satıp 13 yasında araç bakınca sıkıntı olabiliyor
Sakaryadaki bordo 106gti a baktım sırf araç için istanbuldan kalktım gittim sabah ben beğenmedim aracı ustaya dahi götürmedim ama araç saseler motor vs temiz kazasın olduğunu söylüyorlar , sanzumanda sıkıntı var 5e geçmiyor araç ben hayatta binmem
İzmitten bir 106ya baktım zeytin gri 3dk baktım ve kaçtım 2001 zeytin gri Kocaeli Gölcük aracı
Pendikteki 16 plaka sarıya baktım griden dönme beğendim aracı kullandım sanki gideri zayıf geldi ama uzun zamandır gti kullanmyrm ondan öyle gelmiş olabilir bu araç hakkında detaylı bilgi bekliyorum sizden
Hayırlısı buluruz ins su pendikteki 16 plaka sarı hakkında daha detaylı bilgi lazım bilen çıkar insallah
Renk degistiren aracta saseler ic kisimlar gibi aksamlarin orj renginin kalmasi sadece dis yuzeyinin boyanmasi avantajmi dezavanatmi sizce. Kazasiz aracin boyanmamasi daha iyi gibime geliyor satarken
Boyaya fazla takılma 106 nın boyasızı çok kötü gelir gözüne.. sonuçta kaç yaşında arac ..zamanla deformasyonlar oluşuyo aracın her yerinde iyi bi boyacıda boyandığı zaman çiçek gibi tertemiz binilir.. değişensiz olsun orjinal olsun gerisi teferruat bana göre .. genede sen bilirsin inşallh gönlüne göre bulursun bende çok aradım sonunda buldum sende ümidini kaybetme pat die çıkar karşına elbet ...
Arkadaslar çıtayı biraz yükseltebilirim durumları nasıldır ;
Peugeot 106 GTI 1999 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 104002405
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 99528458
Peugeot 106 GTI 1999 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 102604326
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 99033600
eyvallah kardeşim :)
AG'de Huzur Var :D
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...05098999_n.jpg