Bilmiyorummm Ama Şu Tarih İtibariyle Bana Gti Sorgulamak Saçma Geliyor İlandakilerin %90-95 i Yıkık Dökük Cacık Pertten Toplama Vs. Vs.. En Güzeli Eldeki Orj. Ların Kıymetini Bilmeli Eğer Satarsak Da Bir Daha 106 Ya Girmemeli :)
Printable View
Bilmiyorummm Ama Şu Tarih İtibariyle Bana Gti Sorgulamak Saçma Geliyor İlandakilerin %90-95 i Yıkık Dökük Cacık Pertten Toplama Vs. Vs.. En Güzeli Eldeki Orj. Ların Kıymetini Bilmeli Eğer Satarsak Da Bir Daha 106 Ya Girmemeli :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5732866/detay/ buyuk olcude anlastık gibi kayserıde 20 bn km once motor yapılmıs mmpower dıe bı yerde bu aracı ve motorcuyu bılen warmı ?
Ya zaten kaderi belli olan arabalar ,piyasası da zamanında uygundu . Kimse yanlış anlamasın ama şahinlerle doğanlarla takas olur muhabbeti geçen bir araç oldu artık 106 .. Performansına ve donanımına göre keşke piyasası biraz daha yüksek olsa . Donanım diyip geçmeyin bakın üstte alper abinin aynalar katlanır o modelde kaç arabada var büyük klasmanlar hariç . Sunroof klima abs deri koltuklu full modelleri de var 106'nın . Çok apaçi eline uygun fiyatlı geçtigi için o hallerde .Biraz da abartmamak lazım her zaman boyasız değişensiz araba daha iyidir ama uğraşırsan malında güzelleşebilir .
arac hakkında bılgnız warmmı peki
motor orda yapıldı dedı sahıbı bı bılgım yok bnm
Bugün bir haraket var maşallah,feysden sorup durmayın bu araba hangi araç diye,alıcı çıkarsa alacak kişide arkadaşımsa uyandırırım gersi size kalmış .
Yaşar abi,boyasiz kül gri 106 var mi?
Bursa'da ki aydan filiz bey'in eski arabasinda yok diyorlar da o yuzden sordum abi.
Aydan filiz bey aracını sattı ? yeni sahibindemi satıyor ? ben o aracın fotolarını 3 4 sene önc bir cd den izlemiştim mami göstermişti resimleri,o zamandan bu zamana kadar boyasız mı duruyor ? söylenene değil olayın gerçekliğine bakmak lazım,burda boyasız bir araba vardı 2000 model sarı renkde herkez boyasız diyordu ama boyalı çıktı boyalı olduğunu yazıncada sahibi bana özel mesajdan bir yığın küfür yazmıştı.
Evet abi sizin NG yi aldiginiz Mesut Bey de araba.bende facebook tan takip ediyorum