Leş ötesi,araç istanbuldan gitme zaferın arbasıydı:icon_tup:
Printable View
:) belliki hic birşeyden haberin yok , haberin olmadan emınmısın o adam böyle degil öyle degil demenın anlamı yok iyi tanıyamamıssın demekki , ayıptır cocugu cıkardı canakkaleden taaa burdura gitti cocuk neler cekti. para var falan filan var demissin bagzı ınsanlarda para olur ama insanlıktan nasıbını almaz...
amin kardeşim , cocugu az önce aradım yine kesinlikle benı kandırmıstır ve cebimdeki parayı almıstır diyor cocuk. resmen ayak ustu 80 yalan attı bana diyor , haram olsun kefen parası yapsın diyor cocuk koyım 300 ine diyor..
dip not : resul kişiligi ile haramı helalı ile neyin ne oldugunu cok iyi bilen bir arkadasım sonuna kadar kefilimdir..
bu arac hakkında bilgisi olan varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12676446/detay
valla yarın sorarım kendisine birde ondan dinlerim
pazarlık yapılmadan bitmeden arabaya yüz görümlülügü mü vermiş hey allahım ya..
kusura bakma ama bana hiç inandırıcı gelmiyor tamam aracın masrafları vardı ve yaptırdı ufak tefek eksiklerini giderdi aracında kusurda görülmüstür ona bişi diyemem ama 300 tl benım garibime giden..
emir arkadaşın cıktı burdura geldi insan bi haber edersin karsılarız arkadaşını yada gelmeden bana bi sorsan eksi yönlerini söylerdim..
gelmişken benimkinede canlı canlı bakardı:D
arkadslar avcılarda yıkaması olan eser mıydı, zıpzıp mıydı ? sarı 106 flan.
Konuyla biraz alakası yok ama elimde satılık laguna lip plastik ilgilenirseniz :)
Arkadaslar ben Resul emır'ın sıfresıyle gırdım yorum yazmak ıcın. Ben basından gecenı yazıcan artık uzerını örtpas etmek sıze kalmıs.
Aracın sahıbı ıle konustum 16.000 TL'ye anlastık 300 TL kapora gonder kardesım soyledıklerım dısında bırsey cıkarsa yol masrafın benden dedı. Güvendım tmm dedım 300 TL gonderdım. Elımde 14.000 TL war 2.000 TL karttan cektım gıttım tam 2 gun surdu yol. Wardık aracın sahıbını aradım sabah 8'de bulustuk aracın fotolardakı halını goruosunuz araca bındım ve o an pişman oldum cunkı ılk gordugum aracın yan dosemelerına kadar sıgara yanıgı. O fotolar min. 1 yıl oncekı fotoları. Neyse cekelım kenara bakalım araca dedım. Aracın sahıbı bastı gaza aracı bı 300m sıktı arac kendını ılerı bıle atmıyor suan quıksilver war bende quık kendını daha cok one atıyor. Neyse kendı calıstıgı mekanın onune gıttık ve kaputu kaldırdım. 1 motor yakıyor, 2 motor zaten bıtık gazladıgında analdım, 3 ön ıkı camurluk deısmıs ve orjınal değil, 4 arac boyanmıs, 5 direklerde kaynak var, 6 bagajdaki döşemeyi kaldırdım ordada kaynak işlemi var, şuan aklıma gelenler bunlar. Butun bunları arac sahıbıne saydım yuzume bakamadı o an kardesım aracım bu dedı ok eyw kardes dedıgın gıbı cıkmadı makına kendın goruosun kapora nolucak dedım bana verdıgı cevaba bakarmısınız. Kardesım aractan sen vazgectın ben vazgecmedım kapora yanar dedı. Ah işte o an burdur'da değilde baska bı sehırde olucaktıkya halendaha cok buyuk bı pısmanlık duyuyorum nıe 1-2 sehır kendıme cagırmadım dıe. O zaman gorurdu kım vazgecmıs. Arakdaslar sımdı olayın uzerını ortpas etmek akradaslar madem arac sahıbını tanıosunuz. Arayın hemen azda olsa allah korkusu warsa kurana el bastırın bakalım basıcakmı. Bu saydıklarımın hepsı gercek ben 300 TL pesınde fln deılım sadece patlak makınayı almayın dıe gecen grupta paylastım arac patlak dıe. Ha o kadar guvenıosanız bu adama gıdın kendınız alın o aracı. Şundan emınım ben wuıkle her turlu o araca sapladım... Buda son olsun herkeze hayırlı aksamlar....