Temiz bebekler bebeği bir GTI-6 arıyorum... arayan arkadas boyasız bal köpügü 110 bınde bı arac vardı bayandan hıc boyasızdı ufak tefek ezıklerı vardı 15 bıne verdı sanırım sana baktım ama hıc onlıne olmadın
Printable View
Temiz bebekler bebeği bir GTI-6 arıyorum... arayan arkadas boyasız bal köpügü 110 bınde bı arac vardı bayandan hıc boyasızdı ufak tefek ezıklerı vardı 15 bıne verdı sanırım sana baktım ama hıc onlıne olmadın
alıntı yapamıyrm kusura bakma pc kabul emıyor.... arac maltepede bayandaydı kendıme bakmıstım 35 bınde vts buldum ona yoneldım sonradan
Sahibinden oto denizli :D ümit mi facebook'dan eklemiş beni :)
ılgılenenlere kartalda sıemenste honda vtec sedan lacıvert cıtalı model bı arac goruyorum bakanlara duyrulur tamamen stock arac güzel ılk sahıbı sanırım
araçsende değilmi sormak yerine kendın baksan daha ıyı olmasmı
valla senin adına çok sevindim Allah kaza bela vermesin. temiz 306 bulunuyor olması sevindirici. fkat bnm olmaması üzücü. allah hayırlısını nasip etsin.
valla aklınızda olsa sevinirim. 306 seven bir kardeşiniz olduğunu ve gtı-6 aradığını unutmazsanız çok memnun olurum. aklına gelmiş olmam bile çok iyi teşekkür ederim
araban güzel sen bılıyorsan kımın ne soyledıgı boş , fazla takılmamak lazım bence
yok haftasonu gidip baktırıcam bakalım nesi varmı nesi yokmuş.bana göre benim gördüğüm sağ ön çamurluk değişmiş.ama eski sahibi sökülüp takıldığını söylüyordu bende çok takılmadım açıkcası.ama bunların dışında kaput kapı sacı vs çıkarsa hmmmmm