Evet ordaydim.o saatlerde
Printable View
calısıyrz bılader ya onceden bmw cıydım sımdı pug a dondum saxo yu satayım ondan sonra 97 106 var ilk sahıbınden hanı sıtede boyasızı varmı yokmu mevzusunu sona erdırecek bır arac ama herkesede yardımcı olurum almam aldırım o zıhnıyetteyım yeterkı karsıdakı bıras adam olsunAlıntı:
CEMO306 yaw sende ne göz varmı diyeyim ne şans varmı diyeyim bilemedim. sadece maşallah diyebiliyorum süpersin. neler görüp neler buluyorsun böle... 41 kere maşallah.
Techturkey.com Post 12007
kağan nasıl bir adamsın çözemedim ben seni..
yaşar abiye abi gönder mail adresini bütün ayrıntılı fotolarını gondereyim dedim zaten o bana mail adresini vermedi..bu böyle oluncada sana ekmek cıktı sanırım
çocuk benım arabam hakkında bir kere daha iyi yada kötü yorum yapma istemiyorum tamam
duyarsam yada görürsem bilmiyorum artık...
ıns. sanada bır arac yaparız beklentılerını karsılayacakAlıntı:
çarşı pazar karışacak o zaman desene. valla helal olsun ne diyeyim. 106 şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman. bu kadar gözünün açık olması süper... algıda seçicilik seninki, algıların baya açık.. güzel haberler gelecek senden inandım ben..
ADA için komple orijinal diyolardı??
yanlışlık mı var yoksa...
araç sahibi olarak ben çok takılmıyorum full orjinal yada full değişenli olmasına ;)
kedi ciğer mundar vs vs diye uzaar gider
zamanında aracın peşinde koşup alamayanlar çok şanslı demekki :)
valla logoları duran çok ellenip kurcalanmamış. kocaman kazası olmayan. eli yüzü düzgün yüzüne bakılacak bir gti istiyorum.
full orjinal fabrika çıkış nokta araç diye tutturmuyorum. o anca samanlıktan çıkar. olursa hayır demem tabi de:) araştırmalar son hız devam ediyor. çıkıcak bir yerden biliyorum. çok sağol...
bana ozel mesaj atsana gıremıyrm pc hata verıyor ozel mesaj atamıyrmAlıntı:
Temiz bebekler bebeği bir GTI-6 arıyorum...
GTi alamadık :) Temizi ve uygun fiyatlısı olmadığı için 106 106'dır dedik bu kadar düşük Km' olanını bulduk..
http://img425.yukle.tc/images/136748...15213796_n.jpg
Cemo, vereyim SL'yi :D
Mwrhaba benim o manada buldugum araclar satmiyolar eger dediniz gibi hir arac varsa siteye uy az306 sinolan arkadadasima aryruz eger yardimci olursaniz alalim araci 05305151820 arayin yada cagri yapin goruselim aksam bakalim yarin alalim satmaya deil arkadasimiza binmesi icin