Cumartesi MerterMC'de olacak bakalım buna.
Printable View
cmt akşamı bende uğrarım belki mc e :) partner spec :)
Emir arma bagaj kilit iptali araçlara sıcak bakmıyorum...(Tabi tercih beğeni meselesi)
Araç hakkında bilgi yok...İstanbul bir canlı görüp incelemek lazım..Ne var ne yok net bir şekilde ortaya çıkıyor zaten...
Sadece yorumumu yapmak istedim..
2003 , 2004 , 2005 , 2006 , 2007 lerde millet patır patır logoları iptal ediliyordu modaydı o zamanlar. 106 larda 306 larda.
şimdi logo iptali yapmıs olan araclarda patır patır logoları takıyorlar. orj gozukelim diye o aracların % 90 ınıda biliyorum ben.
sagol demir abi yorumun icin. bence arac düzgün bi araca benziyor , direksyonuda temiz orj km si büyük ihtimal. diri duruyor arac. alırsam eyer logoları bende takmıcam cok şık duruyor beyaz 306 da logo iptali. tabi zevk meselesi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0581855/detay/
güncel arkadaslar gören duyan bilen ???
106 konusunda kaporası çok yanan vardır bende dahil bi anım var .
Antalyaya kalkıp gittim vardiyalı çalısıyorum izin almadan uykuz bi şekilde 10 kere sordum güzelce anlat neyi var diye 1 parca boya var dedi baska bişey yok (boya takıntım yok ama kendisi söyledi direk motoru sordum defalarca durumu nedir diye ) motor 10 numara hc biyerinde yağ kaçağı yok vs dendi ben üstüne basa basa sordum götünden basından yağ atıyormu kusuyormu diye okadar yol gelicem neyi varsa söyle yine hep aynı yalanlar extra birşey cıkarsa yol masrafını kasılıcam yalanı klasik tabi kapora göndermemi istedi vatandaş bizde yolladık işte karsımızdakini kendimiz gibi sanıp 300lira .
Hevesli hevesli bindik gittik tabi 24 saat uykusuz bi şekilde 1 parca boya var denilen araba çıktı komple boyalı değişen de var tabi :) e dedim yine hadi tamam bide motoru zorluyalım kaputu bi açtım zaten kapatmamla bir oldu sigorta paneli bi yerde heryer vıcık vıcık yağ arabanın içi çöplük gibi sunrof kolu çıkıp gitmiş :) arka torsiyonlar gacır gucur ötüroy ön takım bitik (bana bir kurus masrafı yok demişti ) :)
Eeee dedim anlattgın arabayla alakası yok bunun neyi varmış arabanın diyor bana vatandas :) araban sana güzel gelebilir ama nedne yalan söylüüosun be insafsız herneyse kaporamı ver dedim gideyim ben çünkü bana yalan söyledin.. BEN O PARAYI YEDİM para yok dedi bana hem arabam düzgün alıcak vardı sen gelicen diye beklettim dedi bana (1 gün bekledi ) dedim ozaman bana bi İzmir bileti al binip gideyim kaporada haram olsun dedim hc param yok dedi .
Allah kahretsin dedim haram zıkkım olsunn dedim bastım geldim giden parayamı yanayım 48 saat uykusuz kaldıgımamı git gel 20 saat yol çektiğimemi yanayım o kafayla işe geldim çalıstım..
özet olarak insanlarda Allah korkusu kalmamış herkez 3-5 kurusun derdinde.
bu arada şunuda ekliyim gittiğim sanayide Antalya Alanya arabayı alıp rastgele bi tamirciye götürmedim izin vermediler orda o şekildemi oluyor araba satışları bilmiorum kendi ustası geldi bindik gittik :) bunları söyleyende kendi ustası zaten motor için yine kendi ustasına gidicektik ben kendim zaten anlıyorum az cok baktmrmaya gerek bile duymadım motora .
bana garip geldi kendi ustasının bakması :)
Kim yaptıysa yaz buraya madem defter açıldı :)
Kendi ustası? hahaha yahu ne alem adamlar.
İyi hır gür çıkarmamışsınız. Haram zıkkım olsun bu zihniyetteki insanlara...
Satıcıysan arabanın her ustaya her servise götürülebileceğini bilmen gerekir. AÇık açık konuş 2 lira aşağı ver ne var yani?
En azından aldığın paranın hayrını görürsün bu şekilde.
Geçmiş olsun
valla kanka sende biliosun çektiğim işkenceyi işe yetişicem diye yanınıza bile gelemedim öyle bi ızdıraptı sahibi siteye üye değil ama yancıları var tabi ;)
valla bende şaşırdım :) dedim araba satışları burda böyle yürüyor demekki yada beni köyden gelen saf memo sandılar biz buna bu arabayı çakarız hesabı :) tek basıma gittiğim icin bende sesimi çıkarmadım Allaha havale ettim .
Bu arada 12-13 bin falan degildi pazarlıgını yaptıgımız rakam 16.750 tl ye anlaşmıstık araba düzgün diye ölücü degilim yani yanlış anlasılmasın . İlanda 17500 yazıyordu fiyatı arabanın
aklıma geldikce yaıyorum :)
birde şu olay var otobusteyimm antalyayı gectik bana msj atıo ya benim toplantım var babam seni alsın garajdan direk notere gidin arabayı görmeden :D babasının arabasıyla gidicekmişiz araba 106 evde garajdaymış ot *** :9
noterden sonra arabayı baktırırsınız :heyoo: :hahaha: :hahaha:
şaka degil harbiden böyle bi diyalog oldu :D bu muhabbetten sonra beyimde şimşekler çakmaya başladı ama artık çok geçti :)