sinanım santraforum bu spor gazetesini senmı önerdin naptın bea :D bak bu aralar tanıyamıyorum senı :D ama sende haklısın kanka harbiden dedittiriyorlar amk :D
Printable View
sol değil kanka sağ ön çamurluk değişik :) bendeyken olmadı bu hasar ilk sahiplerindeyken olmuş..bende değiştirirdim..kırbacı vuruyorum zaten :D
[IMG]http://i49.tinypic.com/2rqk95s.jpg[/IMG]
aracının masrafı yok, mutlaka olmalı, alana 3-4 bin lira girmeli yoksa olmaz, pert kaydıda yok pert kayıtsız hasar kayıtsız 106-saxo mu olur olamaz satılmasına engel, iyi gidiyo, gitmemeli denemelere çıkmalı patates olmalı ama arkadaş çevresi iyi gidiyomuş gibi kulis yapmalı, eski fotoğraflarını hasarlı fotoğraflarını neden paylaştın, oda olmamış, yalan diye bişey var. köpeğe çarptım de, bisiklet çarptı de, yolda çizmişler de ama asla değişenleri boyananları söyleme.
yani bunlar senin benim ve bizim arabalar kadar temiz 3-5 arabada olmadığı için maalesef satamıyoruz
pardon kanka :)
kanka bugun ömer özdeme senden aldıgım ledli stopları gösterdim oooo diyor sıfırda bi baska oluyor diyor yok dedim 2. el :D apler kardeşimden aldım dedim antalyadan xD :D şaşırdı baya :) sagol kanka K 106 nın stoplarını ve kanını taşıyor CADDEBOSTAN 106 :D 3 boy hızlandım panpaaaaaaaa :D:D:D :hahaha:
Alper abi o çamurluk değişir mi nettin ya :)
Temiz bakımlı 306 GTİ arıyoruz.İlk planda İstanbul içi veya yakın illerde olabilir.....İlgilenen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..Varsa önerebileceği referans olabilecekleri Özel mesaj yolu ile bilgilendirirlerse beni memnun olurum....
çileden çıktın bende çıkıyorum :)
bunları yapamam yalan yanlış şeyler söyleyemem..sende yapamazsın..aklı başında olan hiç kimse yapmaz ama yalan dolan hırla gidiyor..hayırlısı olsun ne yapalım :)
hayırlı olsun güle güle kullan kanka :)
bujileri de göndereyim 1 boy da ordan al :hahaha:
alper den önceki sahibi degişmiş panpa cokta iyi yapmıs ama milletin agzında bi degişen lafı var gidiyor degişen = pert demek oluyor.
tıklanmamıs , boyanmamıs 106 lar arıyorlar hamına
bulursanız bizede haber verinde 7 ortak girip alalım öküze ortak girer gibi. anca alırız o paralara.
şaselerde panelde havuzda işlem olmadıktan sonra degişenin ne önemi var bu saatten sonra.
Ue'nin bildigime gore motorunu yeni yaptirmislar ama nasil yaptiklarini bilmiyorum sol camurlukta deyisik diye biliyorum daha fazlasida olabilir....