ya tabı vay anasını:D kırmızı hg plaka olan araba eskı 06 onunda eskısı 34 z plakalı compomotıve jantlı olan arac o arabayı kazalı halde benım arkadasıma aldım hatta jantlarını ac ye taktım:D
Printable View
Yilmaz ustanin eski arabasi
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58951360
araç hakkında bilgisi olan var mı??
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59909696
ilandaki araç eski arabam km saati bozulmuştu 170bin civarında 118 binde olan yeni saat alıp takmıştım. komple boyalı, ön panel orjinal, derli toplu halde verdim bomboş bir araba yürürü güzeldi, sattıktan sonra 3 el değiştirdi.
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59863697
bu ilandaki arabayı her sabah görüyorum sahibi sohbet için gelmişti yanıma inceleme fırsatım oldu, bagaj kapağı dahil heryeri ezik göcük içinde komple kaporta boya ister. motor durumu bakım istiyor.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.444 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 54086640
2.ilanıda bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7495800/detay/
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Bu arabayı 2 kez alacaktım. 2sinde de son dk da aksilik çıktı. 1ay kadar önce derlendi toparlandı eksikleri yapıldı. Şuanda benim bildiğim aracın bir eksiği yok sadece arka bagaj kilidi haricinde birde direksiyon deri ister..
Motoru , yürürü şuan oldukça iyi durumda bindim kullandım..
plakası 34 z ıken araç bızdeydı ozamanlar guseldı, hatta ben alıcaktım askerden gelınce alırım dedım ama sattı akın :D 10.000 ne wermıstı akın hatta afrabayı. sora arabayı ıncırlıden bı arkdas almıstı crm de motoruna bıseyler eklendı. sora kazalı halde nette satıyorlardı.. sonrasını bılmıyorum :D
arabayı ben derli toplu verdim zaten yeni boyanmıştı, 18 yaşında genç bir kardeş aldı izmirden gelip. yürürünü çok iyi durumdaydı yeni şanzuman toplamıştık, dediğim gibi km km şuanki gibi değil. direksiyonda güneşten erimiş deri değilde yenisi alınsa daha iyi olur.
Çok yoktu değilmi ? folyoyu beraber çekmiştik dükkanda :)
Birde bagaj boyalı,kaputdaki boyayı makina göstermiyor kaput boyasız gibi :) Astar atmamışlar boyarken , EN vti ile 2 2 denedigimde o zamanki km 198 bin falandı 5 attıtıgımızda burak geçip gidiyordu :) ayrıca pistonlarıda orjinaldi şimdi değişti en azından değişmişti tekrar değişti ise bilmiyorum .
sızdekı hade degıl abı su ankı durumu komple boyalık
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60121896
bu aracı bilen varmıdır ??
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 60142914
araç değilde koltukları düzgün duruyo orjinalin üstünde oynanılmış sanırım yada başka koltuk mu ki
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 50958878
bu arac hakkında bilgi varmı arkadaslar özellikle yavuz abi :)belki sen bilrsin tanırsın bi kardeşimize bakıyoruzda?
12-14 arası bomboş temiz 106 var mı ?
hg plaka kırmızı gti kimindi? bugun e5de denk geldim uzakdan iyi duruyordu :D
bende bizden birisi sanmıstım. arkasında sarı wos vardı demek yanlmısım mami abi fena bi yorumda bulunmus kaza limiti dolms diyerek :D
sana ne olduda gocundun şimdi.? Neden adamın yazdığı yoruma cevap vermedin cesaretmi edemedin.? :) Vitrine koyup 5 kişinin poh pohlamasıyla araba düzgün olmuyor, bildiğim herşeyi söylüyorum söylerimde çok şükür çekincemde yok, canı sıkılan varsa duşa girsin rahatlar.
ben hiç kimseye gocunmadım... ben adamın yazdıgınıda görmedim sen alıntı yapınca gördüm... allahımıza sükür allahtan başka kimseden korkumuz yok ceserat edemicek bişey varmı ? öcü falan mı var karşımızda bizim bilmedigimiz... biz hiçbir arabayı vitrine koyup poh pohlatmadım X insanlar gibi..
benim yazdıgım şeyi siz neden üstünüze aldınız ben onu anlamadım
güzel kardeşim benden alıntı yaparak yazmışsın, hiç üstüme alınacak bir durum yok, gereksiz heyecan yapmışsın :)
senin derdin ne benim ilk postumda senden alıntı var mı sen bana yazdın diye ben sana yazdım ... sen bak heycan yapma
güzel kardeşim saygı sınırını aşma yerini bil, efendi ol
ben size bugüne kadar saygıda kusur etmedim sizden alıntı yapıp bir kelime yazmadım. hatta bir problem varsa anlamak için özel mesaj gönderdim orda olayı çözdügümüzü düşündüm ama siz buraya yazıp uzatmışsınız...
hee bu arada mami abi muhabeti için cesaret edemedin mi falan yazmışsın :) öyle bir problem yok eger olursa zaten arayıp abimle konuşur abilerimide iyi tanır ;) onlar pek fazla buraya takılıp boş muhabet yapmaz saygılar iyi günler
beyler uzatmasak 1 tonluk demir yıgını için yakışmıyor bu muhabbetler....
Merhaba
Konuyu uzaktan takip ettim ama alıngan arkadaşlar için bende bir kaç kelime yazmak istiyorum.Hg nin sahibi benim.(UMUT ÖZCAN Dogum tarihi 1980) kimseye aracı kazasız boyasız fabrikadan çıktıgı şekildedir diye satmaya çalışmıyoruz araçta ortada fiyatıda ortada isteyen alır isteyen almaz kimse kimseye mal kösmenin derdindede degil bu yüzden herkez kendi önünden yesin sorun olmaz saygılarımla.