mr garage ye gidiyordur zaten sefaköyde oturuyor sahibi
Printable View
Donus yolunda gordum
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 57842506
arkadaslar arac hakkında bilgi alabilrmiyiz yavuz abi senle konustuk bu arac üzerinde yoğunlaştık ne diyosunuz arakdaslar aracı tanıyan bilen varmı?
[QUOTE=eser;2639221]Bulan buluyor 12-13 e gti alip kaput,ön-arka tampon degisiyor bel alti boyaniyor kiz gibi bebek gibi gti oluyor sonra ilan aciosun 23000 lira :)
hangi araçmış bu ön arka tampon kaput alınıp kız gibi 23 istenen araç bu kadar yazmışsın bunuda sölemekten çekinmezsin herhalde...
herkes bişeyler yazmışta, ben ikinci kez 106 aradığımda bu forumda yerlere göklere sığdırılamayan bi çok gti yı yakın dostlarıma sordurup halini öğrendikten sonra hiçbir söze inanmam.. Değişensiz, bir parça işlemli gti yı 12bine aldım, ön takım hariç zorunlu tek kuruş masrafta yapmadım ve aldığm paraya da sattım.. Bilseydim forumda 3 5 kankime arabayı pofpoflatım 16ya çakardım millete.. Ki 115binde sattım arabayı :) demem o ki, piyasada işi olmayan adamlar hariç 106 falan alınmaz kimseden....
dosta mı düşmana mı inanıcaksınız yada inanıcaz nerden çıktı bu arkadaşının arabasını korumak ben anlamıyorumkı ıyı araba ıyıdır kötü araba kötüdür
aynen öle herkez birbirinin arabasını öve öve bitiremiyor o yüzden devamlı tekrarlıyorum buraya bakarak araba almak gereksiz araba alıcaksan gider bakarsın anlamıosan baktırırsın içine sinerse alır sinmezse almazsın.benim yıllarca bindiğim araba içinde sorgulatıldıgında neler neler sölendi :D ağzım açık izledim
vts yı aldınız mı yafrum ??? hayırlı olsun :D jantlar benım ama tmm mı :D
Aldim aldim da jantlarini sokmem onun sokersemde GC ye takarim ;)
[QUOTE=34AC106;2641027]Alicak olana hayirli olsun,bir kac ay once 13-14 lu rakamlara satilikti ama ilandan goruldugu kadari ile boya ister gibi hali vardi simdiki sahibi kaputu orjinale cevirmis belliki boyatmis farlar angel di orjinal takmis araba ne durumdadir bilmem,goruntu guzel en son 20 kusurlerdeydi sahibi ilani kaldirmis suan ne ister bilmem!
Guzel kardesim araban anlattigim arabaya uyuyorsa aaa benim arabami anlatti biliomus der susarsin senin araban degilse niye gocunuosun?
orda yazdıgın yazıya bakarak dusununce benım arac gelıo akla sen hangı araca yorum yaptın bılmem kı orenmek amaclı yazdım sen bana yaran varsa gocun yazdın sence bende mı hata sende mı ?? ben aracı aldım ön arka tampon kaput değiştirdim bel altı boyattım 23 yazdım 20500 e sattım 10 gün önce ....
[QUOTE=eser;2641056]Aldim aldim da jantlarini sokmem onun sokersemde GC ye takarim ;)
hayırlı olsun resimleri bekliyoruz :)
ahhh ahhh bu hurdacılar ne para kazanıyolar bi bilseniz değişenli arabayı alıp çıkmacıdan orjinal çıkmaları alıp araba toplayanları çok gördüm çok ii araştırmak lazım zor iş temiz 106 bulmak
Ohooo ortalık iyice kızışmış.Allah yardım etsin..
Bende düşünüyom çok yakında alacam Allah izin verirse ama ilk arabamın(106) çok iyi olmasını istiyorum toslamak istemiyorum korkuyorum ama alacam bu aracı inş istediğim gibi temizini ve fiyatı bana uyanı bulunca :)
çarşı karışmış :D
sakin beyler 1 tonluk demir yığını için birbirinizin canını sıkmaya değmez..
artı kafanda bi araç varsa git kendi gözlerinle gör,milletin gözüyle değil..:icon_tup:
106 konusunda çok kavga arası bozulan olacak böle giderse
yazmayım yazmayım diyorum dayanamıyorum...şuraya o araba boyalı bu araba patlak şurdan yemiş burdan çıkarmış yazanların ( çoğu ) üstüne alınan alınsın temiz araba nedir ne değildir bilmez...onlar sadece msn den yazışıp kanka onun burası boyalı burası değişik diye konuşup buraya yazan tipler...kendi arabası leş olupta bebek diye binende var...arabada değişen olabilir.boya olabilir ancak ne şekilde nasıl yapıldığına bakıcaksın...bide değişik tipler var 13-14 liraya boyasız-2001-60-70k da araba arayan var onlara güzel bi laf varda şimdi banlanmaya gerek yok...öyle araba arayanlar iki onluk koysun cebine varsa 13-14 e öyle araba 2 tane aldım:icon_tup:
uashdfuahsdufhasufdhu
vts mk2 aracımın orjinal koltuk döşemelerini degiştirdim eski kumaşları boşa çıktı ek weya yama yapıcak olan varsa ücretsiz werebilirim yırtık olan yerleri kaplayabilirsiniz
vti sorgulamalarına imrenek bakıyorum 27.000 isteyene ucuza veriyon yazıyolar :D:D:D
burda hep kavga dövüş orasına çöp kaçmış havada 3 takla atmış dert tasa hepsi bu konuda...yok sen kaç 106 topladın yaşın kaç senin yaşın kadar 106 ya bindin :D
106 Küçük araba ama derdi büyük hakatten :)
arkadaşlar insanların aldıgı fiyat belli sattıgı fiyatta belli yapılan emek harcanan zaman var....
alan memnun satan memnun.... herkes kendi gemisini yüzdürüyor. yüzdürmekte zorunda.
kimse zorla mal almıyor zorla satmıyor...burda afedersiniz kimse hırsızlıkta yapmıyor ayıp olan birşey yok.... birbirimize yardım edelim derken göz çıkarmanın alemi yok bence satan istedigi rakama satar buna hiç kimse karışamaz..
Sen dediğimi anlamadın galiba:soru:
Adam arkadaşı herhalde "alan arkadaş başka fiyat diyor bu başka diyor" diyo..Yani ya alan adam fiyattan memnun değilki az söylüyo,yada satan arkadaş fazla söylüyor onu demek istemiş bende onu anlattım.Hemen sosyal mesaj verme moduna girmeyelim ok:icon_tup: