Hg o paraları fazlasnla eder piyasadakilere bakarsak çok güzeldi bence değişeni açıkça söyleniyordu ve sıfır motor wardi ayrıca icinde yok ses yoktu bu kadar uzamasının nedenini anlamıyorum
Printable View
Hg o paraları fazlasnla eder piyasadakilere bakarsak çok güzeldi bence değişeni açıkça söyleniyordu ve sıfır motor wardi ayrıca icinde yok ses yoktu bu kadar uzamasının nedenini anlamıyorum
Pohpohlama derken?bugune kadar HG icin tek soledigim bisey var it gibi yuruyor ve Umut&Harun kardesler kotu araba almaz!
Polemik olmasin diye isim ve plaka(lar) vermiyorum ben burda cok gordum on cama kadar girmis arabalar icin cok temiz cok derli toplu kaza degil rotus dahi yok denilen arabalar ve sahislar biliyorum o yuzden bos konusmanin mantigi yok gecenlerde mami abinin de dedigi gibi bu konuda araba arastirmanin mantigi yok begendiysen arabayi gider bakarsin baktirirsin cebine mntigina uyuyosa alirsin
Ne gti lar var kiz gibi bebekler gibi diye anlandirilan vitrine cikinca 20 kusurlu rakamlar istenen,onlara gore biz HG ye hakkini istedik fazlasini degil
Hg iyi yuruyecek tabi :)
Siboplar degisti buyutuldu
Komple sifir anayatak kol yatak
pistonlar degisti
Portpolish yapildi
Ince conta var:))
Bu arac yurumeyecekte ben mi yuruyecem :)
Daha once c2 emme pt52 headrs vb hersey vardi ondan da cigerli olabilir biraz :)
ercanda arabasını satıyor bilginiz olsun.
ayrı yetten 12 ye 13 milyara kazasız boyasız darbesiz degişensiz 106 varsa piyasada 10 tane şimdi alabiliriz..
telefon numaramda bu 532 424 87 75 daha detaylıda gorusuruz .
arac cok yakın bı abımde tum detaylarıyla bırebır ılgılendım.. Aracta ufak bı tıklatma vardır ondada sadece far ve tamponun kosesı kırılmıstı o yuzden tamponu ve farları degıstırdık keyfı olarak seytan kırmızısından kıraz kırmızısına cevrıldı..Aynı zamanda yuruyenıne de bakım yapıldı alacak kısıye uzun bı sure masraf cıkartmaz..
detaylı resım ıstersen faceden ekleyebılırsın...
Öncelikle bu video yardımcı olacaktır;
106 GTi Teams Videos | Facebook
Aracı canlı da gördüm, videodan da anlaşılacağı üzere komple boyalı, 106'nın en boşu, fakat koltuklar deri(sonradan yapılma tabi), sürücü koltuğunun oturulan kısmında yırtık var, ama şu aralar şişirilen fiyatların yanında makul bir fiyat istemiş, araç diri duruyor, değerlendirilebilir.
varmı bebekler bebeği 106 VTS 2000 ve üstü, helalinden 13 liraya alırım tiko para.
aslan kardeşim araç hakkında dah detaylı bilgileri pm lermisin fiaytıda yazarsan çok iyi olu?
aracı eğer baktıysanız googleden araç görünen araçtır fuarlara çıkan 106 bu benim tesisatı yapan abinin aracı araç dediğim gibi orjınal bir araç evet komple boyalı boyayanda mr garage mesut abi ama istersenizde gerekli bilgiyi ramo si yada mesut abidende alabilirsiz
Bulan buluyor 12-13 e gti alip kaput,ön-arka tampon degisiyor bel alti boyaniyor kiz gibi bebek gibi gti oluyor sonra ilan aciosun 23000 lira :)
Yeni aldigim vts'imin sokulen hicbir parcasi yok sadece boya istiyor 2002 model arabada yay ve flitre disinda hicbir sey yoktu 1-2 aya ilanini gorursun 23000 liraya (bu arada km orjinal 87000 de)
Edit:klavye basinda aramaya devam edersen ev paran hic olur gider bence ev al sen ;)
Ben bulurum eser, boncuk diye idda edilenleri bekliyorum sadece kimde ne araba var onlarıda çok iyi biliyorum. Çok şükür gram boyasız 106 yada bindim sıfırınada :) hala elimde ilk sahibinden 7 araba plakası var :) onları alsam zaten burda kimse araba satamaz :D burdan hiç sormadım bu araba nasıl bunda ne var diye, akşamları çıkıp keyfime göre 1 yada 2 arabaya bakıyorum istanbuldakilerinde %60 civarına baktım bakmadıklarımda zaten alıp kapıya koyacağım arabalar değil.
Madem bulursun neden soruyosun varmi die,sende bende cok iyi biliyoruzki 12,13,14 e alinan gti'in nasil bir gti olucagini 3 ay once iatanbula yakin bir ilde 2001 vardi bir arkadasimiza dusunduk gittik baktik 12 lere birakti sahibi bize arabaya baktigin zaman arabada kaza yok ama alttan darbe vardi sahibi biraz sakaci cikti kaza yok dedi kule gergisi yuzunden bir sisme olmus arabada :) gecen haftaya kadar arabanin ilani vardi 20 kusurlu rakamlara.
ben arabamı buldum pazartesi ist deyim inşalahh harun (zıpzıp) arkadaşımın dadesteğiyle ve bilgisiyle 106mı bulmuş durumdayım hayırlısı olur inşallah ...
senlik bir durum yok kardeşim arabayı dışardan 12 ye alıp foruma 3 lira üstüne koyup yazanlara diyorum cin olmadan adammı çarpacaksınız sansarlar. Eser sen mantıklı insansın bilen anlayan insan belli ediyor kendini, bu arabaların fiyatlarını sen ben bu hale getirdik dimi. yoksa en kralının edeceği para 15 lira
arkadaslar bi arkadasımıza 13-13,500 arası gti arıyoruz biraz zor gbi göürlüyo ama yardımlarınızı bekliyoruz iyi bişey bulursak çok iyi olur boya takıntımız yok zaten bu fiyata boyasız bulmak imkansız:)sizlerin belki bildiği araclar vardır yardımlarınız bekliyoruz 1 haftadan beri arıyoz bulamıyoz yardım edersiniz cok seviniriz?
sanırım bahsedilen araç bu
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5584493_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3402250_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3642718_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1343015_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3938518_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4403979_n.jpg
hatırladıgım kadarıyla renk degişmişti en son kiraz kırmızı oldu. sunroof'u falan iptal etmişti sanırım
Bedava verse alınırmı bu ya :)
ilk geldiginde güzeldi.. sahibi fuar işleriyle ugraştıgı için gösterişli bişey istedi dikkat çeken bişey istedi bu şekle getirdi ramazan abiler.. sonra bir ara orjinale dönmeye karar verdiler tanpon falan yapıldı orjinal komple boyandı sonra tekrardan bu tanponu falan taktı
Bu ne ya, valla yazık günah arkadaş, umarım gti değildir.
aslan bu konudaki gti arayanlara hitap eden bi araç deil fuara yetiştirilirken görmüştüm. gti oldugunu senden duydum gti lık bi durumu kalmamıstı amaca uygun kullandıklarından.
Araç komple sökülü şu anda tesisat yok araçta içi orjınale döndü yan marjbiyaller yok rengi gene kırmızı ama ne kırmızısı bilmiyorum şu anda tesisatsız haliyle satılık
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 55436609
aracın suanki ilanında bu resimler var son halinin resimleri mevcut mu ?