23000 tel lik araba eski ud izmirdeki:)
Printable View
23000 tel lik araba eski ud izmirdeki:)
Bu sitede şimdiye kadar 2 yada 3 araba sorgulatmak istedim hiçbirinde kimse bişe yazmadı ne desem bilemedim...
ben bu arabanın hangı araba oldugunu çözdüm..antalyada vardı bı kıraz kırmızı 2 3 ay önce cok sorgulandı 12000tl civarı yazıyordu kopmle yenı boyanmıştı 2 3 parça değişeni vardı..%90 o araba bence sahıbını arayın antalyadanmı aldınız diyin yada plakayı sorun 07 mi diye eger öyleyse o paraları rüyasında görür...
düzeltyorum arkadaşlar benım bahsettiğim araba buydu..cıta ve sanroofu aklım gelmedi...
Peugeot 106 GTI 1996 Model 12.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
arac izmirden alınma arac kiraz degil şeytan
Peugeot 106 GTI 1996 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk
bu araçla ilgili bilgisi olan var mıdır ?
Sorgulandı mı bilmem ama aklınızda olsun...
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/1498.jpg
Evet sorgulandı aracı siteden biri aldı geçen günlerde ;)
Kazalı fotolarıda mevcutdu .
Ayrıca zeytin gri fiyat ı çok iyi,düşünmeden alırım orjinal resimlerini biliyorum o aracın çok değişik bir jant vardı 2 3 yıl önce çiçek oglu çiçekdi, halen aynı duruyor biblo maşallah .:icon_tup:
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Arkadaşlar şu iki aracı bilen varmı gri olan sorgulanmıştı zannedersem ama bulamadım geçmiş sayfalarda. Çok acil VTS MK2 arıyoruz yakın arkadaşıma bildiğiniz biyerde varsa şehir önemli değil hemen atlayıp gelcez stock yada dolu farketmez yardımcı olan büyük sevaba girer ayrıca gelirken pastırma ve sucuk hediyemiz vardır ona göre:D
Peugeot 106 GTI 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Araç antepteki 27 HD plaka olan araçtır sakın bulaşmayın arkadaşlar . Antepte turbodan bozuldu toplandı Maraşa Geçti . Şu andaki sahibi sahtekarın teki. Bizi güvendirip oraya kadar cagırdı 2 parca boya var diye . Bel altı komple boyalı bu 1. ikincisi aracın her bişeyi eksik boya istiyor vs kısacası bulasmayın derim :)
Gidilip yerinde incelendi adam bizi terminalde 1 saat kadar bekletti sonra almaya bile gelmedi adamın pişkinliği burdan belli oluyor . Allah tüm 106 alacaklara önce sabır versin ..
Bu arada içinin resmi kendi içi degildir . Araba klimasızdır . İçinin resmini başka bi aractan kesmiş dikkat ederseniz 2 tane sahibinden yazısı var içinin resminde . Normal resimleride tamamen shoplu resimler
ZT106 çok kötü bi şekilde kaza yapmıs. Bileniniz vardır. Yine de aklınızda olsun ilerde birisi toplayıp kazasız diye satmaya çalışabilir.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk