Bizim bir arkadaşa alıcaz, terör saldırısında hasar görmüş tavan camı.. Serviste öyle denmiş.. Ne kadar doğrudur, ne kadar yalandır bilemiyorum :confused:
Printable View
Hayırlı olsun .
Yok kardeşim ne şasesi :D ? yag eksiltmiş olabilir elden geçmesi gerekebilir bunlar gti için kronik sorun önemli değil yani gerçi ben direksiyonu salladım agır gelmedi :)
Kırdınmı lan aynaları yoksa denerken :D
Dedigim gibi önemli değil sorun çıkarmaz kutuda olsa elden geçtiginde hiç birşey kalmaz .
Bu arada dikkat ettiniizmi bilmiyorum bu ara güzel gti ler çıktı piyasaya,ayrıca geçen yıl toplam satış günlük 330 320 arası iken bu rakam 220 230 lara geriledi bir dahaki sene dahada azalacak temiz gti si olan degerini bilsin her gün azalıyor .
alican kardeşim sorgulattığın için saol araca güncel diyelim arac hakkında detaylı bilgi arkadaslar yardımlarınızı bekliyoruz?
Peugeot 306 GTI 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
ne biliyim yaşar abi sağa sola çekme yapıyodur direksiyon sertleşir aksi yöne çevirdiğinde filan :D :D
106 kronik zaten..... sertlik.
bende 41 plakalı aracı gayet duzgun dıye bılyıorum hatta maddıyat ıylıesırse 2. araba olarak bıle almayı dusunmustum
bakıcaz haftasonu bi tanıdık için bakalım.
13e bırakmış bu şekildeyken mi bırakmış?
ALİCAN BU 13 E BIRAKmışlar denmiş ne zaman o fiyata bırakmışlar arakdaslar aracı ciddi düşünüyoz daha fazla bilgi varmı acaba arkadaslar?
Peugeot 306 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk ayriyetten bu 306gti hakkında bilgisi olan var mı?
TR'de kırmızı ilk defa görüyorum ben:S
bu arabayla bir arkadaş ilgileniyordu. Arar açmazlar , babası çıkar ben bilmem oğlumu ara der , oğlunu ararsın toplantıdayım konuşamam der kapatır vs.vs. araç hakkında kesin bir bilgiye ulaşılamadı anlayacağın. Hacizlik bir mevzusu da vardı yanlış anlamadıysam. Bildiklerim bunlar.
Kırmızı araç . Sahibi yüzsüz şerefsiz bir adam gelin satışı alın der ondan sonra yok öyle yok böyle yok hacizi var yok sıkıntısı var klima ile ilgili bir sorunu var . direksiyon hidroliği sorunu var . izmire gidiş geliş + arabaya benzin + yemek masraflarımız hepsi bize girdi. arabada 4 parça boya var . arka çamurluğu mutlaka boyatmanız lazım , hatta aracın çoğu parçasında renk uyumuda yok komple boya istiyor. bu resimler 5 yıl öncesinin resimleridir muhtemelen !!!
14.500 den de aşağıya inmiyorlar bulaşmayın derim ben.
İzmitteki 306 nın kazası belası varmıdır acep ?
kırmızıyı eledik direk:D