Geçmiş olsun Yavuz kardeşim,Allah beterınden cümlemizi korusun...
Printable View
allah razı olsun hepinizden çok şükür bununla atlattık arabayıda öylece verdim üstünden birşey almadan alan kişi hayrını görsün.
batmandaki arabada Oraya kadar gidipte hezimete uğramak var ankara felan olsa gidilirde 1000+km yol
Allah razı olsun kardeşim geçti gitti çok şükür allah cümlemize kaza bela yüzü göstermesin.
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
aracı bilen varmıdır_?
hiç kimSe ayıkmadı sanırım,eski bi 106cı olarak hemen bilgi vereyim..bu ilan fake nedenmi..fotolar yalan,bu arac 4 sene önce izmir hataydaydı resimler izmirdeki resimleri çok iyi bliyorum ve üzerindeki jantlar 14'' cc jantı tr de cok az var bi kaç tane yani..lastiklerim 195/45/15 demiş jantlar 14..ayrıca arac 2000 model yazıyor cıtalı 2000 olmaz..yani daha çok foyası varda yazmama gerek yok,,hiç aramayın bile direk ilgilenen arkadaşlar şikayet edin..AMAN DİYİM KAPRA FELAN YOLLAMAYIN..zaten izmirdeki 106 cılarda görünce söylediklerimi teyit ederler ynlış hatırlamıyorsam plakasıda 35 HH ..... id
ahanda size ispatı buldum..hafızam çok kuvvetlidir 106 konusunda..aşagıdaki linke tıklayın izmirdeki resimlerini görün..
izmirden bi gti // 35 hh 909 - Forum Ana Sayfa
valla maşallah :D
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
aracı bilen varmıdır_?
hadi bana boş bi 106 bulun :)
Millet yalancı olmuş :)
Tavsiye edeceğiniz boş olabilir farketmez alınık 106 GTI
tamam abi haber bekliyorum bikaç parca boya takıntım yok kümes gibi olmasın yeter :) selamlar.