User Tag List

Sayfa 152/743 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
14117 sonuçtan 2.870 ile 2.888 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taz hakkında benim bildiğim şu. 2 yıl önce bile o ilan aktifti. ben deli gibi araba arıyodum. antalyadaki sahibini aradım.(eski ilanı) 12'ye bırakırım dedi. görüp, gösterebilir miyiz? aracı dedik. adam çekimser davrandı, yok işim var gelemem vs. öylece de kaldı. araba resmen 2-3 yıl aktif ilanlarda kaldı.(ara ara kaybolsa da ilanı) bu kadar zaman 2001 model gti bu fiyatlara satılmadıysa, kesin sağlam belası vardır diye düşünüyorum. En son halinde sahibindende fiyatını 10.000 e düştüydü. şimdi yeni sahibinden 15.750.
    BBK90 CORSA OPC

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taz hakkında benim bildiğim şu. 2 yıl önce bile o ilan aktifti. ben deli gibi araba arıyodum. antalyadaki sahibini aradım.(eski ilanı) 12'ye bırakırım dedi. görüp, gösterebilir miyiz? aracı dedik. adam çekimser davrandı, yok işim var gelemem vs. öylece de kaldı. araba resmen 2-3 yıl aktif ilanlarda kaldı.(ara ara kaybolsa da ilanı) bu kadar zaman 2001 model gti bu fiyatlara satılmadıysa, kesin sağlam belası vardır diye düşünüyorum. En son halinde sahibindende fiyatını 10.000 e düştüydü. şimdi yeni sahibinden 15.750.
    Bilgi için teşekkürler, hani biri alıp gösterse bir servise, şu kadar değişen şu kadar boyanan var dese ondan sonra tamam kötü araba denmeli. Araç sahibini tanımam ama yazık araba görülmeden neler deniyor ve bunu diyenler de genç arkadaşlar değil yaşını başını almış insanlar. Stifler nickli arkadaş 106 sını aldığında nasıl mutlu mesut seviniyordu istediğim gibi bir araba aldım diye, yorumlar yok o jantların hali ne yok o stoplara film çekilmiş bu arabayı mı aldın vs vs. Sanırsın ki araba uçurumdan aşağı düşmüş de toplanmış.
    Custom Electronic Projects

kagan-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

taz

Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taz gti daha önce antalya yeni sanayi peugeot tutku servisinde gökhan adlı arkadaşımızdaydı 07 ARB 01di plakasıda.zamanında turbo takıldı draglara girdi daha sonrakı zamandada arac sökülüp satıldı aracında kazası var yok degil.gökhanda foruma üye görürse yazar zaten.
    ROLL TeaM....
    [...MaPPed By CharE...]

Başkent Peugeot👍

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendilerinin arabası 10 numara ya sırf satılsın tanıdık arkadaşı diye dandik bir arabayı bile önerirler ama tanımadıkları bir adamın arabası olunca afaroz ederler tabi..Bu camia böyle
    Çok iyi anladım ben ne demek istediğini
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A.Cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgi için teşekkürler, hani biri alıp gösterse bir servise, şu kadar değişen şu kadar boyanan var dese ondan sonra tamam kötü araba denmeli. Araç sahibini tanımam ama yazık araba görülmeden neler deniyor ve bunu diyenler de genç arkadaşlar değil yaşını başını almış insanlar. Stifler nickli arkadaş 106 sını aldığında nasıl mutlu mesut seviniyordu istediğim gibi bir araba aldım diye, yorumlar yok o jantların hali ne yok o stoplara film çekilmiş bu arabayı mı aldın vs vs. Sanırsın ki araba uçurumdan aşağı düşmüş de toplanmış.
    dostum söyleyeceğim şu ki iyi hatırlıyorum. ilk başlarda ilanın hali şuydu; 10 numara masrafsız süper araba vs. , sonradan fiyat düşmeye başladı ve sorunlar ardı arkasına sıralanmıştı. lifter bozuk, elektrik tesisatı sorunlu vs. masraflarını açık açık yazdım, bu şekilde alacak alsın filan diyordu ve fiyat 10.000 lira yazıyordu.

gti parçalarının ne kadar sorunlu olduğunu ve pert bir gti'in ne masraflara yol açtığını ve sizi arabadan soğuttuğunu gti sahipleri iyi biliyor... o yüzden herkes uzak dursun diye yorum yapıyor. haksız da değiller. he ben alırım uğraşırım, sanayiden çıkmam, sanayinin yarısıyla akrabayım diyen, kenarda 3-5 bin tl bütçeye de acımam diyen varsa alır. neden şimdi 15.750 fiyatı diyen varsa da umitgt nickli arkadaş çok güzel açıklamış
    BBK90 CORSA OPC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla pek alakalı değil zamanında ina lifterlere 480 tl verip almıştım..diğer aracımıza almamız gerekti 250 ye bulduk tuhaf bir piyasa var

bugün en yeni 106 gti 10 yaşında ve bu araçların kullanılma amaçları belli..alacak olanlar da beli en az inciltilmiş olanı almak istiyor onların da fiyatları haliyle yüksek oluyor çünkü bu araçların yenisi yok

alacak olanlara tavsiyem aracı yerinde görerek almaları veya araca daha önce baktırmış birisinden bilgi edinmeleri.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendilerinin arabası 10 numara ya sırf satılsın tanıdık arkadaşı diye dandik bir arabayı bile önerirler ama tanımadıkları bir adamın arabası olunca afaroz ederler tabi..Bu camia böyle
    Anıl cım kım kıme hangi arabayı önermiş.Söyle de bilelim Ha VB den bahsediyorsan ben sana 10 numara bir araç demedim.orta bir araç dedim.Sen beni aradın abi nasıl araç dedin.Bende herşeyini anlattım.Boya da var dedim değişende var.Eksıklerıde var.Ama burda insan yargılar gibi konuşuyorsun üzücü bir durum .O antalyadakı gri içinde evet uzak durun dedim.Araba iyi bir araç kesinlikle değil.++ olarak antalyadakı ikamet eden arkadaşım da biliyor aracı.madem xx bir araç burda sorgulanıyor,bizimde burda görevimiz kötü araç aldırmamak değil mi ??Sen kendı aracını alırkende bana sormadın mı ?? Ben sana bu konuda olumsuz cevap vermedımmı ?? Sonra sen haklıymışsın abi demedin mi..

Örnek istersen sitedekı "Taytay" nickli arakdaşımızdan benim için referans alabilirsin..Kendisi bana araç alırken danıştı.X bir aracı beğendi gene antalya daydı.Dedim kı alma Beni dinlemedı gitti araca bakmaya sonrakı sonuç.Abi haklıymışsın dedi Gitti izmirdeki kiraz kırmızıyı aldı..Ve memnun kaldı..

Saygılar...
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan yokmu şimdi 106 boş olsun benim olsun
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinan yokmu şimdi 106 boş olsun benim olsun
    Ayarlarız yavuzcum.. Ha ac 6310 var boş araç (donanım olarak) Onu tavsiye ederim esasen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alan arkadaş zam yapmış ac ye aklımdada 2 planda yada dolu alıp ben boşaltcam
    aklında olsun görüşürüz

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala 106 kovalıyorsun evlendin çoluk çocuğa karıştın
    .

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala 106 kovalıyorsun evlendin çoluk çocuğa karıştın
    hayırdır olum 106 da bı evlat sonucta
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan abi şimdi bazı kişilerin ismini vermeyim istersen adım dedikoducuya çıkmasın..Geçen muhabbeti sen daha iyi bilirsin
    ''Sinan öyle bir arabayı nasıl önerirsin,senden beklemezdim.''
    ''Ya arkadaşımızın arabası diye önerdik yoksa evet haklısın.''

Madem üzerine alındın abi bu sözleride herkes bilsin.Benim canımın yandıgını bile bile ikinci kez canımın yanmasını nasıl saglayacaktın bilmiyorum.Evet 10 numara bi araba demedin 10 üzerinden 7 dedin..boyası ıvırı zıvırı çok güzel duruyor dedin.Alan arkadaşlarda aldıgına dünden pişman OnurGTI de biliyor o arabayı .
    Çok şükür saglam kişiler çıktıda takaslamaktan son anda döndüm,macundan görünmeyen bir arabayı almadım çok.
    Benim de sivasda arkadaşlarımda 106 var ,görüşüyoruz muhabbetimiz çok güzel ama hiçbirinin arabasını burdakilere önermem isterseniz sordurabilirsiniz.
    Madem ilk arabamı aldıgımda önermedin,ki bana göre VB benim 2001 ile kıyaslanacak düzeyde degil ,VB yi bana neden önerdin?Sen bana o aracı şu şekilde önerebilirsin senin arabadan daha iyi dersen hay hay derim..İstanbulda görenler sakın dedirtti aracı alan kişide öyle söyledi.Aracı alan kişi nasıl aldı onuda bilmiyorum açıkçası ..

Uzatmaya gerek yok abi ,lafımı üzerine alındıysan haklıyımdır.Demekki yaptıgın yanlışın farkındasın.

Madem her şey burada enine boyuna sorgulanıyor,benim arabam hakkımda yapılan dedikodularıda UmitGT biliyor daha bana bile söylemedi söylemeyim boşver dedi.''senin araban için bana neler söylüyorlar bir bilsen''dedi..Kimin söyledigini söylemedi.Bir allahın kuluda gelip bakıp yorum yapmadı yapamadı ,anlayan anladı muhabbetlerine girmektense açık açık yazdım .Kimse bu mübarek ramazan zamanı kul hakkı yemesin,hepimizin arabası var yarın öbür gün istemeden arabalarımızın başına bir şey gelmesine kim engel olabilir.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan abi şimdi bazı kişilerin ismini vermeyim istersen adım dedikoducuya çıkmasın..Geçen muhabbeti sen daha iyi bilirsin

Madem üzerine alındın abi bu sözleride herkes bilsin.Benim canımın yandıgını bile bile ikinci kez canımın yanmasını nasıl saglayacaktın bilmiyorum.Evet 10 numara bi araba demedin 10 üzerinden 7 dedin..boyası ıvırı zıvırı çok güzel duruyor dedin.Alan arkadaşlarda aldıgına dünden pişman OnurGTI de biliyor o arabayı .
    Çok şükür saglam kişiler çıktıda takaslamaktan son anda döndüm,macundan görünmeyen bir arabayı almadım çok.
    Benim de sivasda arkadaşlarımda 106 var ,görüşüyoruz muhabbetimiz çok güzel ama hiçbirinin arabasını burdakilere önermem isterseniz sordurabilirsiniz.
    Madem ilk arabamı aldıgımda önermedin,ki bana göre VB benim 2001 ile kıyaslanacak düzeyde degil ,VB yi bana neden önerdin?Sen bana o aracı şu şekilde önerebilirsin senin arabadan daha iyi dersen hay hay derim..İstanbulda görenler sakın dedirtti aracı alan kişide öyle söyledi.Aracı alan kişi nasıl aldı onuda bilmiyorum açıkçası ..

Uzatmaya gerek yok abi ,lafımı üzerine alındıysan haklıyımdır.Demekki yaptıgın yanlışın farkındasın.

Madem her şey burada enine boyuna sorgulanıyor,benim arabam hakkımda yapılan dedikodularıda UmitGT biliyor daha bana bile söylemedi söylemeyim boşver dedi.''senin araban için bana neler söylüyorlar bir bilsen''dedi..Kimin söyledigini söylemedi.Bir allahın kuluda gelip bakıp yorum yapmadı yapamadı ,anlayan anladı muhabbetlerine girmektense açık açık yazdım .Kimse bu mübarek ramazan zamanı kul hakkı yemesin,hepimizin arabası var yarın öbür gün istemeden arabalarımızın başına bir şey gelmesine kim engel olabilir.
    İyi güzel diyorsunda.Vb yı bana sen sordun.Bende bütün eksıklerını anlattım.Boyası çok çok iyi demedim.Komple boyalı dedim.Sen bana motoru yürüyenı ve şanzımanı düzgün bir araçsa almak isterim dedin.Bendededimki motoru ,şanzımanı yürüyenı sorunsuz.Daha öncekı sahibi tarafından yenı yapılmış.Ama bi sürü ekdsiği gediği var dedim.Abi benım için önemli değil dedin.Biz de önerdik.Diğer detayları bilmiyorum araç sahibi serhat tutar ile sen telde görüştün.Ben sana kesınlıkle 10 numara bir araç demedım.Görünen köy kılavuz istemez.Onuru un arkadaşı almış o iş nasıl oldu bilemiyorum.Herhalde gözü kapalı almadı aracı.. Bu konuyu burda kapatıyorum mübarek gün kımsenın ağzının tadı bozulmasın kardeşim..Sen beni sağa sola bi sorduruver kardeşim..Msn den detalı konuşuruz istersen..

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç benim çok yakın arkadaşımın aracı.. 106 quiksilver'ini satıp yanıma geldi, böyle böyle VB plaka indigo mavi 106 GTi'yı düşünüyorum ama kararsızım dedi.. Bende açık açık alma dedim.. O akşam onu o arabadan vazgeçirdim, başka bir arkadaşının gazıyla gidip almış ertesi gün yanıma geldi.. Söylendiği gibi arabayla dolaştım biraz, gazladım sıkıştırdım.. Motorunda, şanzımanında herhangi bir sorun yok.. Fakat gel gelelim kaporta için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.. Arkadaşımada söyledim, motor güzel ama geri kalan 5 para etmez diye..

"Ben güzel araç demedim" yazılmış şimdi, biraz önce eski postlara tekrar baktım, şimdi burada yazdığınızın aksine araç övüle övüle bir hal olmuş.. Gerek yok bu tarz şeylere..

Satan satmış, alan almış.. Söylenecek bir sözüm yok artık benim.. Bizim şuan uğraştığımız yapmaya çalıştığımız şey arabanın eksiklerini toplamak, arabayı kendine getirmek.. Arabanın tek elle tutulur yanı renginin indigo mavi olması..

Anıl, dedikodu olayına gelince; benim aracımın arkasındanda çok laflar dönüyomuş.. Renkten renge sokuldu deniyormuş.. (Bahsettikleri fuar zamanında aynaların, jantların, spoilerin turuncu olması).. He umrumdamı söylenen sözler ? Yok.. Çünkü laf atanların, dedikodu yapanların kovaladıkları araçlar ortada.. Ben aracımı biliyomuyum, gerisi çokta RİNTİNTİN

Herkesin kadir gecesini kutlarım, hayırlı akşamlar..
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

ycLbLgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin arabanı burda kötülemedik diye mi böyle olduk ? Gerçeklerini dile getirmedik diye mi ? Laflarına dikkat et derim . Forumdaki herkese dil uzatma . Millet bilmeden sallamaz. Bu forum çoluk cocuk dolu değil . Bilgili insanların ve tecrübeli insanların yorum yaptıgı bi sitedesin ..!

Bu gönderine yorum yapıyorum cünkü benim gönderi altına yorum yapmışın ..
    06 Z 7330/e46
    16RV840/Leon
    38EG636/A3
    38YS538/Vti
    64KD732/E200
    38NN354/GTi
    38ZH434/GTi
    38AG367/GTi
    38VT012/Vti
    38YY502/GTi
    38YE602/GTi
    3YR792/206
    38YE341/GTi
    38AV256/GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabamın kötülenecek bir şeyi yok ki kardeş kötülemek istiyorsan gelir bakarsın sonra kötülersin .Kayserideki halinde bir şey varsa o zamanki haliyle konuşman yanlış olur şu andaki haline bakmak lazım degil mi ? Bu kadar gerilmeni anlayamadım lafı ortaya attım ben çünkü Zaten sinan abiyle açık açık konuştum
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ycLbLgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin arabanı burda kötülemedik diye mi böyle olduk ? Gerçeklerini dile getirmedik diye mi ? Laflarına dikkat et derim . Forumdaki herkese dil uzatma . Millet bilmeden sallamaz. Bu forum çoluk cocuk dolu değil . Bilgili insanların ve tecrübeli insanların yorum yaptıgı bi sitedesin ..!

Bu gönderine yorum yapıyorum cünkü benim gönderi altına yorum yapmışın ..
    bilmeden sallamaz.? bilipte konuşan daha azdır buna emin ol.
    bu adamın arabasına bakmadan kötüleyemezsin, şahsen ben aynı durumda olsam anıl'ın gösterdiği olgunluğu göstermem *** atacak adamdada mangalda ateş değil yanardağ gibi ... olması gerekir.

1-2 değişik karelerden güzel gösteren fotoğraf biraz pohpohlama al sana 106 bahsi geçen araç diye konuşmuyorum ama madem konusu geçmiş yazayım.
    yıl ya 2008 yada 2009 tam hatırlamıyorum tolga aradı abi bi 106 var bakarmısınız diye gittik baktık yenecek ekmeği kalmamıştı. şimdi detay vermek istemiyorum, şurasında şuvar bu var diye aracın yanından tolgayı arayıp konuştuk canlı canlı bu var bu var dedik sordu abi sen alırmısın.? güldüm geçtim

şurda sıfır bayiden 106 almış insan sayısı çok azdır 2000 yılında sıfır bayiden çıktığımız günü hatırlıyorum ozamanda gözümde 106 aynıydı şimdide aynı ilah gibi tap manın alemi yok gerçekci olun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim söylemek istedigim o zaten abi ben kimseye gereksiz yere burada atar gider yapmak istemiyorum.Bu foruma üye önceden görüştüğüm kişiler beni güvendirip sivastan şehir dışına çıkmamı gidip arabayı almamı saglayacaklardı ,allahtan almadık sadece 1 araba için değil bazı araçlar içinde aynı şey geçerli.Eşimin dostumun arabasını satmak için kul hakkı yemeye gerek yok.
    Bilmedigim halde bu sitede sadece 1 tane 106 hakkında kötü yorum yaptım onuda kendim cahilligime verdim.O günden bugüne ne kadar yanlış yaptıgımın farkındayım ve şimdi gözümle görmedigim araba hakkında yorum yapmıyorum.
    Neyse konuyu ben kapatıyorum kendi adıma.
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)