okan seni severim güzel bir kardeşimsin arabayı sattığın adama soruyorum pistonlar nerde söktük diyor egzantrikler nerde söktük diyor. oem pejo parçası ile araba dolumu oluyor şimdi kaçtane 106 ya bindin m52 dediğin pistonu poşete koyup elimde gezdirmem. niyetlenmiştim ac ye işin aslı o değilmiş hayırlısı olsun kozmetik olarak çok beğeniyorum inşallah değeri bilinir. Bilip bilmeden diye yorum yazan arkadaşlarada soruyorum neyini gördünüz arabanın nesini biliyorsunuz.?
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
yavuz abı benım yazdıklarımın hepsı var o aracda sen neyın pesındesın benı seversın bılırım evet kac tane 106 ya bındıgımden sanane abı ne alaka he abı merak etme yeterı kadar 106 ya bındım ben hala da bınıyorum abı
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
okanım kaç 106 ya bindin bunları biliyor olman lazım manasında söyledimkaç 106 ya bindin diye sormuyorum
tabiki beni ilgilendirmez
Konuyu anlamadan cevap yazma bu birrrrrr adamın canını sıkma ikiiiiii senin daha yaşın küçük bilmezsin bu işleri üççççççç
Araba bitti bu hafta deneyecegiz dörtttttt akşam gelde sökelim beşşşşşş![]()
Yavuz yanlış anlaşılma olmuş görüldügü gibi stres meğil yok şu bizim polisaj makinasını ayarlada alalımbedavadan az pahalı olsun yeter
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar abi bi makine var arkadaşta şehir dışından gelcek, sıfırdan az eski uygun fiyatlı cepten ulaşırım.
[QUOTE=yaşar;2614210]Konuyu anlamadan cevap yazma bu birrrrrr adamın canını sıkma ikiiiiii senin daha yaşın küçük bilmezsin bu işleri üççççççç
Araba bitti bu hafta deneyecegiz dörtttttt akşam gelde sökelim beşşşşşş![]()
anlasıldı herseysen onu bunu bırak abı gelım de sokelım makıne mı de alım mı pasta cıla yapcaz mı arabana
![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Ben bahsettigin crown fleks 120 tl sıfırını buldum ama elinde yoktu ,2 haftadır taşınma işleri ile ugraşıyorudum bitti bu hafta ama bende bittim elim ayagım kalkmıyor cila yada uygulama yapacak hiç takatım yok ama alacagım koyayım kenara dursun :9
Mesaj attım kardeşim![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59395150
arkadaşlar ne dersiniz sizce alınıp uğraşmaya değer mi? (boyasıydı döşemeleriydi vs.)
kötü durmuyor, döşemelerde sonradan yapılan değil zaten yapılacak masraf olarak kozmetik işleri var. mekanik durumu nedir öğrenmek lazım. kaput değişmiş yazıyor, panel orjinalmi motor içi fotografı isteyebilirsin.
yavuz abi kapı içi döşemeleri ses sisteminden ötürü sanırım değişik duruyor ben sistemi sökerim alırsam.orjinal kapı içi döşemesini sıfır bulabilirmiyim?o diğer incik boncukları devir saati vs onlarıda kaldırırım.birde 99 larda airbagteki amblem gümüş olmuyormuydu.arkadaşı aradım değişmedi direksiyon vs diyor ama.trabzona gidip almadan dönmek istemiyorum.
Bende cok düşündm kardesm bu arabayı daha öncede ilanı vardı hatta plakası 53 dc 868 di.araç sahibiyle konustm tek degişen ön kaput demişti oda apartmanın altında durarken balkondan bişey düşmüş dedi.vazgecme sebebim ise sunroof orjinal degil sonradan açmaymiş bunuda araç sahibi söledi.
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]
GFU'nun fotoğrafları Serhattayken olan fotoğraflar.yani çok eski fotoğrafları Beyazdan sarıya boyandıktan sonra yeni çekilen fotoğrafları.sonra jant degişti daha sonrada kaza yaptı.Fotoğrafların çekildiği yer'de serhat'ın internet cafe'si vardı ordan yani.
GFU gene Aynı GFU
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)