.................................
ıyıce ıcımızı kararttınız arkadas ya bı 106 hevesımız vardı oda kactı 15.000 lıra para var ne alacaz sımdı bız bakıoz ıyı dıoz sız gecmısını soyluyosunuz sımdı soyleyın ne alacam ben![]()
bu gece sakat muhebbetler dönüyor burda(hepsinede canlı şahit oldum işin garip tarafı hep rollerde gazladığımız gecelerde oldu akü) çok karışık çokkk
mami abiyle iyi geçinin arkadaşlar bindiniz arabanın neyi var neyı yok zaten bılıyorbenden örnekler senden ornekler herkezden ornekler var muammer abı hadı yapalım su arabayı boncuk
106 dedın mı yanına bıde mami dedın mı orda durucaksınız arkadaşlar
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
mami abi noktayı koymuş inşallah bizde bigün tanışırız. yazılanları tekrar tekrar okudum H![]()
Peugeot Sport
ve 106 piyasası yerle bir olur
mami abim meydan laurosse gibisin saygılarımı sunuyorum![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
millet artık foruma arabasının fotosunuda koymazşu saatten sonra emin olunki bir çok kişi işkilli büzük modunda gezer
ulan benim arabada ne var acaba
mami usta fena karıştırdı burayı
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
aynen
aslında hemen hemen herkez arabasının ne oldugunu bılıyor kimse salak değil gözü kapalı araba almıyor alırken baktırıyor,araştırıyor yada az çok arabadan anlıyorama nedense herkez arabasını temizler temizi ilan ediyor,hep sölüyorum bir kaç yıl öncesine kadar sağlam gti (kazasız-boyasız) yok denicek kadar azdı günden güne ne hikmetse bu terse dönüyor kazasız boyasızı azaldı
yine eskiden logolu 106 yok denicek kadardı şimdi hepsi logolarını taktı yerine hiç boya olmasa kaputta var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)