.................................
Printable View
.................................
ıyıce ıcımızı kararttınız arkadas ya bı 106 hevesımız vardı oda kactı 15.000 lıra para var ne alacaz sımdı bız bakıoz ıyı dıoz sız gecmısını soyluyosunuz sımdı soyleyın ne alacam ben :(
müzeye koyma amacın yoksa, alıcaksın eli yüzü düzgün kullanıcan gazlıcan sıkıcan satıcan :)
bu gece sakat muhebbetler dönüyor burda(hepsinede canlı şahit oldum işin garip tarafı hep rollerde gazladığımız gecelerde oldu akü) çok karışık çokkk
mami abiyle iyi geçinin arkadaşlar bindiniz arabanın neyi var neyı yok zaten bılıyor :D:D:D benden örnekler senden ornekler herkezden ornekler var muammer abı hadı yapalım su arabayı boncuk :D 106 dedın mı yanına bıde mami dedın mı orda durucaksınız arkadaşlar
mamimakinenden altın vuruş geldi :icon_tup:
mami abi noktayı koymuş inşallah bizde bigün tanışırız. yazılanları tekrar tekrar okudum H :(
ve 106 piyasası yerle bir olur :D
mami abim meydan laurosse gibisin saygılarımı sunuyorum :D:D
millet artık foruma arabasının fotosunuda koymaz :D şu saatten sonra emin olunki bir çok kişi işkilli büzük modunda gezer:D ulan benim arabada ne var acaba :D mami usta fena karıştırdı burayı
aynen :icon_tup:
aslında hemen hemen herkez arabasının ne oldugunu bılıyor kimse salak değil gözü kapalı araba almıyor alırken baktırıyor,araştırıyor yada az çok arabadan anlıyor ;) ama nedense herkez arabasını temizler temizi ilan ediyor,hep sölüyorum bir kaç yıl öncesine kadar sağlam gti (kazasız-boyasız) yok denicek kadar azdı günden güne ne hikmetse bu terse dönüyor kazasız boyasızı azaldı :D yine eskiden logolu 106 yok denicek kadardı şimdi hepsi logolarını taktı yerine hiç boya olmasa kaputta var
tebrik ediyorum keşke herkes bu cesaretle doğruları konuşabilse
bu kadar işte, biz yapmadıkmı ozaman akım buydu böyle yaptık bunu seviyorduk gözümüz logo iptalli 106 arıyordu yıl 2004 bizde böyleydik aldığım ilk hali hatırlıyorum şimdi kafama vuruyorum o logoyu söktürdüğüme o tamponu kestirdiğime :)
http://i1199.photobucket.com/albums/...z/2copy1rx.jpg
ama Yavuz o zamanlar logoyu iptal etmeyince şimdi logo iptalli arabalara yapılan butun yorumlar logolulara yapılıodu insan istemesede bezip iptal ettiriyordu ama tampon kesenleri hiç anlamadım yazık gunah guzelim tampona :)