abiler cahilliğime verin bir 106da airbag lambası niye yanıp söner ?
Peugeot 106 GTI 2000 Model 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 64998737 bilgisi olan varmı acaba
Geçmiş sayfada sorgulaması vardı diye hatırlıyorum ama yanlış bilmiyorsam ki üstadlarda gördüğünde yazar zaten..
İzmitte Cihan Çizmecideydi 41 TA ...plakalıydı araç ve değişeni boyası falan yoktu aracın, içi dışı ve yürürü çok sağlam bir gti... sadece tavanına güneş yanığından dolayı folyo kaplatıldı.
Ben öyle yürüyen stock 106 görmedim![]()
Gökhan dediğiniz Cihan heralde.
Pm attım numarasını.
Ayrıca aracı yakından biliyorum, kullandım. İlk izmite geldiğinde hatta beni evden almıştı cihan. Arabada tavanda kaplama vardı zaten boya yanığından. Cihanla birlikte söktük kaplamayı, tekrar düzgün bir şekilde folyo kaplattık. Arabada değişen yoktu cihandayken, içi-dışı muazzam temizlikteydi. Yürürü zaten stock yürüyen en iyi 106'lartandır. Bi NZM'yi görmüştüm, bide TA'yı böyle yürür olarak. (yani eski plakası)
Araç çok çok düzgündür eğer aynı kondisyonu duruyorsa.
Arabanın içinden en ufak ses gelmiyordu, pıtır pıtırdı.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
stock diye tabir ettiğiniz araçta,ince contasından dolu oynanmış üst kapagına kadar mevcut,düz boru,cip,filtreyide saymıyorum..
net bildiğim için yazdım..
Aracı cııhan Kardesımden ben Almıstım . Sızın Soledıgınız gıbı Aracda Ekstrandan Fıltre egsoz dısında Bıse Yok . Neye Dayanarak Solenıyo bunlar Bende anlamadım. Yururu Iy olan Araclara *** Atılıo Bu Sekılde sAdece. Aracıda Ben kereme SAttım . ARacın en Ufak HAtası Yoktu Ikı parca boya Ve tavandakı Folyo dısında Suan Ne durumda Bılmıyorum Ama Keremde Iy baktıgına Inanıorum .
eski
sef - ta - vr
3 plaka degıstırdı bu arac benım bıldıgım ve halada guzel, alınabılıncek temız araclardan ılk sahıbı bayan zaten..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)