User Tag List

Sayfa 297/743 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
14117 sonuçtan 5.625 ile 5.643 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

judgeGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pitbull... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinizede herhangi bi lafım yok , arabalarınızında maşallahı var Allah kaza bela vermesin.

Sizin daha önce 50 tane 106 ya binmeniz kimseden sizin üstün oldugunuzu göstermez.Sizin altınızdaki arabalarıda tartışmadım , arabanızla ilgili hiç bişeyde söylemedim.Ayrıca 06 UU 106 güzel bi araba Allah herkese öyle 106 nasip etsin selametle.
    sakın ol, dışarı çıkıp bi hava al istersen
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı judgeGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakın ol, dışarı çıkıp bi hava al istersen
    Hatam varsa özür dilerim abi ben iyi niyetli bişey yazmışdım ama hayırlısı

gti-selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pitbull... Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinizede herhangi bi lafım yok , arabalarınızında maşallahı var Allah kaza bela vermesin.

Sizin daha önce 50 tane 106 ya binmeniz kimseden sizin üstün oldugunuzu göstermez.Sizin altınızdaki arabalarıda tartışmadım , arabanızla ilgili hiç bişeyde söylemedim.Ayrıca 06 UU 106 güzel bi araba Allah herkese öyle 106 nasip etsin selametle.
    dostum zaten kişisel bize bir lafın var demedik olamazda ne ben seni tanırım ne sen beni mevzu içi 98 dışı 2001 106 dan çıktı bizde tecrübelerimize dayanarak neyin ne oldugunu söyledik hatta cihan arkadaşımız eger öyle degilse bırakırım bu işi dedi büyük konuştu bunu herkes konuşamaz bizim 45 tane 106 ya binmemiz ayrıcalıgımız veya üstünlügümüz var anlamında zaten olamaz bizim demek istedigimiz neyin ne oldugunu biliyoruz fotodan ben sana hangi arabanın ne oldugunu söyliyim eger bilemezsemde cihan gibi bende bırakırım bu işleri üstünlük yok tecrübe var evet o kadar 106 geçti elimizden bindik gazladık sattık yaptık ettik ve herkes bilir 106 dan nasıl anlıyıp bindigimizi zaten bu saatten sonra kötü 106 ya binersem mami ve yaşar abim kulagımı çeker ok dostum hadi kal saglıcakla...
    Bir Ferrarim Olsun İsterdim Satıp GTi Koleksiyonu Yapmak İçin...

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gti-selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum zaten kişisel bize bir lafın var demedik olamazda ne ben seni tanırım ne sen beni mevzu içi 98 dışı 2001 106 dan çıktı bizde tecrübelerimize dayanarak neyin ne oldugunu söyledik hatta cihan arkadaşımız eger öyle degilse bırakırım bu işi dedi büyük konuştu bunu herkes konuşamaz bizim 45 tane 106 ya binmemiz ayrıcalıgımız veya üstünlügümüz var anlamında zaten olamaz bizim demek istedigimiz neyin ne oldugunu biliyoruz fotodan ben sana hangi arabanın ne oldugunu söyliyim eger bilemezsemde cihan gibi bende bırakırım bu işleri üstünlük yok tecrübe var evet o kadar 106 geçti elimizden bindik gazladık sattık yaptık ettik ve herkes bilir 106 dan nasıl anlıyıp bindigimizi zaten bu saatten sonra kötü 106 ya binersem mami ve yaşar abim kulagımı çeker ok dostum hadi kal saglıcakla...

Saolasın art niyetim yok anladın sen beni

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum asla kendimi övmem ben neyse onu konuşuruz övmeyede gerek yok zaten bilen biliyor ok...
    Yorma kendini kardesim ben senin ne kadar 106 ci oldugunu biliyorum baskasinin bilmesine gerek zaten..herkesin karnesi belli senin karnen PEKİYİ yani sinifi coktan gectin ..

akif252
    Misafir
    sakin olun beyler herkezin arabası kendine göre iidir takmayın fazla ..

ayrıca istediği kadar temiz olsun 106 ömrü bellidir oakdar abartmayalım bence bende bile 106 gti var 36, arabam peugeotun kitabını yazarım mekanik ustasıyım ... nekadar temiz olursa olsun masraflar belli: torsiyon rolanti motoru sağ üs motor kulagı salıncaklar illet ettiren dreksiyon kutusu benzin pompasının sigortası bi cok aracda erimiştir açın bakın .. ama parasına göre en ii yürüyen arabadır... bukadar sorunları olan bi arabaya neden binilir derseniz zevk meselesi 50 yaşına gelsemde gti dan vazgeçmem.....

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakin olun beyler herkezin arabası kendine göre iidir takmayın fazla ..

ayrıca istediği kadar temiz olsun 106 ömrü bellidir oakdar abartmayalım bence bende bile 106 gti var 36, arabam peugeotun kitabını yazarım mekanik ustasıyım ... nekadar temiz olursa olsun masraflar belli: torsiyon rolanti motoru sağ üs motor kulagı salıncaklar illet ettiren dreksiyon kutusu benzin pompasının sigortası bi cok aracda erimiştir açın bakın .. ama parasına göre en ii yürüyen arabadır... bukadar sorunları olan bi arabaya neden binilir derseniz zevk meselesi 50 yaşına gelsemde gti dan vazgeçmem.....
    Aynen katiliyorum çok ayrı bir zevk gti kullanmak her arabanın masrafi var hangisinin Yokki kullanilicaksa bakımına yapilacakki uzun ömürlü olsun sonuçta kaç yaşında araçlar

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm kuzenımde var gündelik olarak haftanın rahat 3 gunu kulanır biz sorun yaşamıyoz, sorun olmadıgı için ne yapsak diye düşünüyoruz milet sorunlarından dolayı araba bulamıyo fln fiyat fazla geliyo

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın bir arkadaşımıza 106 bakıyoruz.Biniciye gelecek şekilde.Pek fazla bilgisi yok hevesle alıcak bakalım.
    Limiti 13.500 14 arası.Varsa tek değişenli veya eli ayağı düzgün fazla oynanmamış alabiliriz.

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın bir arkadaşımıza 106 bakıyoruz.Biniciye gelecek şekilde.Pek fazla bilgisi yok hevesle alıcak bakalım.
    Limiti 13.500 14 arası.Varsa tek değişenli veya eli ayağı düzgün fazla oynanmamış alabiliriz.
    biraz daha çıkmaya çalışın aga size en dolusundan 106 gtı verelim

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isterseniz 306 GTI da var ama onun rakam aşar gibi..

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski ilaninda da turbo vardi aracta.takilali 7 ay olmadi benim bildigim kadariyla.intercoolerdaki HKS yazisindan tanidim.ve çok daha az bir para isteniyordu

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski ilaninda da turbo vardi aracta.takilali 7 ay olmadi benim bildigim kadariyla.intercoolerdaki HKS yazisindan tanidim.ve çok daha az bir para isteniyordu
    Bu o degil o Senin bahsettigin 106 giresunda bu cok eskiden beri turbo 1-2 sene oncesinde bu da cok uygun fiyata satılıktı 306 farlarından tanıdım ben de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu o degil o Senin bahsettigin 106 giresunda bu cok eskiden beri turbo 1-2 sene oncesinde bu da cok uygun fiyata satılıktı 306 farlarından tanıdım ben de
    Peugeot 106 GTI 1998 Model 22.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68735788

Giresun'daki bu kardeş biliyorum o araba olmadığını

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende vti var.. takas olarak istedi..bilen tanıyan varsa diye bi sorayım dedim sağolun...gti korkutuyo gerçi beni..çevreden duyduğumuz kadarıyla..turbolanmış bide altından ne çıkar bellide olmaz..

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende vti var.. takas olarak istedi..bilen tanıyan varsa diye bi sorayım dedim sağolun...gti korkutuyo gerçi beni..çevreden duyduğumuz kadarıyla..turbolanmış bide altından ne çıkar bellide olmaz..
    sahıbıyle bı ara uzun uzun konusmustuk aracın herseyını elden egcırdığını söylemıstı bursadan 14 500 gıbı bı rakkama satılmıstı ama baya masraf edıp topladığını sölemıstı yenı sahıbı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz daha çıkmaya çalışın aga size en dolusundan 106 gtı verelim
    Mahalleden bir çocuk.İlk arabası gibi bişey.Rica etti bana baktığı arabaları görsen miğdem bulandı..
    Parasına yazık edecek.Oyüzden abartı olmayan düzgün tesisatlı bişey bakalım.Varsa direk gelip alıcak.306 ağır kaçar ona 106 yeter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kelimelerin üstüne bişey sölenmez saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)