User Tag List

Sayfa 326/743 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
14117 sonuçtan 6.176 ile 6.194 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek sen şimdiye kadar hiç Afyon a araç almak için gitmemişsin.

Afyon da ***** bir cami de imam olan güzel bir insan ın Opel Corsa sını almaya gitmiştim Cuma vakti..Tek parça boyalı dediği aracın airbagler açık ve şaselere kadar girmişti. Hee alırkende yetkili servise göstermiş
    Ben ankarada ki sahibiyle telefonda gorusmustum.afyondakiyle bir ilgim yok

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72905610

Beyler sorgu için yazmıyorumda bu ilandaki araç bursadaydı yanılmıyorsam km daha yüksek değilmiydi bunun 180 bin civarı diye hatırlıyorum ben bu aracı sizdende hatırlayan varmı yoksa benmi yanılıyorum ?
    ..........

Pitbull... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzi41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 2000 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 72811882

Araç hakkında bilgisi olan var mı? Birde 2000 Modelde kiraz kırmızı renk varmıydı?
    aracı iyi bilirim arkadan kazası var bel altı boyalı olması lazım genede siz baktırın bi arkadaş sanrufsuz demiş sanrufu var GT plakalıyla karıştırdı zannedersem aracın yürürü çok atarlı giderli değildi orjinal bi araç ama fiyat yüksek ankaradayken 15 bin tl ye kadar satılıktı hatta galerinin birisi almıştı en son.

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi ara kırmızı 106 vardı Ankaradaydı sanırım 2000 diye hatırlıyorum bende plakayı unuttum ama TRT de çalışıyodu sahibi satıyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfonso4474 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç bursadaki kaput uzatmalı olan bu yani kaputu orj. yapmış çıtalar tampon bandları siyah olmuş genel olarak 106da yapılan şey km cek orjınal süsü ver tm
    yanlış bilgi bursadaki arabada sunroff yoktu ... sizin bahsetiginiz arac bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65116888/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi ara kırmızı 106 vardı Ankaradaydı sanırım 2000 diye hatırlıyorum bende plakayı unuttum ama TRT de çalışıyodu sahibi satıyordu.
    Istabula satildi o araç.06 JT plakaliydi

106GTİ
    Misafir
    Peugeot / 106 / GTI / son kalanlardan sahibinden.com'da - 72898305

bu araba pertin üst direğinden dönmüş, feleğin çemberini delip geçmiş, 106 kere takla atmış, denizin dibinden çıkardıkları araba mı acaba ?

Yukarıda yazılanlar hayal ürünüdür. : )))) Bu arada aracınızı çok beğeniyorum 106 lara lacivert ayrı bir yakışıyor zamanında bizim buraya gelmişti 1 günlüğüne nasıl içimde ukte kalmıştı anlatamam Allah hayırlı satışlar nasip eder İnşallah Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bizim buraya gelen araba farklıydı , plakası 34 yj 7103 tü gözüme yabancı araç gibi geliyor plakadan dolayı 106 kere Maşallah

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu araba pertin üst direğinden dönmüş, feleğin çemberini delip geçmiş, 106 kere takla atmış, denizin dibinden çıkardıkları araba mı acaba ?

Yukarıda yazılanlar hayal ürünüdür. : )))) Bu arada aracınızı çok beğeniyorum 106 lara lacivert ayrı bir yakışıyor zamanında bizim buraya gelmişti 1 günlüğüne nasıl içimde ukte kalmıştı anlatamam Allah hayırlı satışlar nasip eder İnşallah Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bizim buraya gelen araba farklıydı , plakası 34 yj 7103 tü
    Gürhanın yüreğine mı indiricen sen akşam akşam
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

106GTİ
    Misafir
    kuru kuru yazmayım biraz da şaka tozundan katayım dedim mesaja

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış bilgi bursadaki arabada sunroff yoktu ... sizin bahsetiginiz arac bu Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65116888
    Valla karıstırmıs olabilirim ama 35 plaka olan aracın ilanındaki otoparkta yandan cekilmiş olan pozunu cok iyi hatırlıyorum 16 plaka bir 106 nın fotoğrafıydı ve o aracın kmsi baya bir yüksekti Araç sahibi aracıyla aynı görüntüde olduğu için bursadakinin fotosunu eklemişte olabilir belkide o yanıltmıştır beni tam emin değilim zaten
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla karıstırmıs olabilirim ama 35 plaka olan aracın ilanındaki otoparkta yandan cekilmiş olan pozunu cok iyi hatırlıyorum 16 plaka bir 106 nın fotoğrafıydı ve o aracın kmsi baya bir yüksekti Araç sahibi aracıyla aynı görüntüde olduğu için bursadakinin fotosunu eklemişte olabilir belkide o yanıltmıştır beni tam emin değilim zaten
    bnde karıştırmısım sıldım mesajımı evet o cekilen resım bursadakı aracın resmı yanı almıs koymus guzel gorunyo dıye sanırım bursadakı arac degıl ama

BC8008
    Misafir
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RMesut abi KL 106 dan bahsediyosan millet agir sahtekar olmus arkadas icin aramistim nokta kazasiz diodu bisey bulursan anahtari vercem demisti (belalti boya disinda) sahibi bende ona dayanarak soledim
    eğer o araba komple boyalı arkadanda hasarı yoksa kim ne demek isterse desin....mal bende 1 sene kaldı..306 jantlar ön arka logo iptali vardı....dediğimden eksiği cıkarsa tl burda...543 287 04 57 arasın görüşebiliriz...teşekkürler

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eet doğru 306 jantı ve logo iptalleri vardı.senden alan eleman bizim mahallede oturuyordu.vayy be ben kazasız biliyordum o arabayı.dışardan bayada güzel duruyordu.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yukarıda yazılanlar hayal ürünüdür. : )))) Bu arada aracınızı çok beğeniyorum 106 lara lacivert ayrı bir yakışıyor zamanında bizim buraya gelmişti 1 günlüğüne nasıl içimde ukte kalmıştı anlatamam Allah hayırlı satışlar nasip eder İnşallah Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bizim buraya gelen araba farklıydı , plakası 34 yj 7103 tü gözüme yabancı araç gibi geliyor plakadan dolayı 106 kere Maşallah
    34 yj 7103 arkadasımın arabası hayırdır omu takla atmıs anlamadım...

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 yj 7103 arkadasımın arabası hayırdır omu takla atmıs anlamadım...
    Şaka yapmış arkadaş abi. altta yapmış açıklamasını

JoYTeaM

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaka yapmış arkadaş abi. altta yapmış açıklamasını

sımdı anladım arabayı arkadasıma ben aldım cok duzgun bı arac bende sasırdım o yuzden sordum ...

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı anladım arabayı arkadasıma ben aldım cok duzgun bı arac bende sasırdım o yuzden sordum ...
    Bende ilk yazdıgı yazıyı görünce şok oldum begendigim bir araç sonra aşşasını okuyunca şaka oldugunu anladım
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BC8008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer o araba komple boyalı arkadanda hasarı yoksa kim ne demek isterse desin....mal bende 1 sene kaldı..306 jantlar ön arka logo iptali vardı....dediğimden eksiği cıkarsa tl burda...543 287 04 57 arasın görüşebiliriz...teşekkürler
    Abi niye atar yaptin onu anlamadim

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Referans sağlam maşallahı var aracın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)