Kanka ilk sahibi amcadan geldi bana bu araba doktormuş kendileri ağustosta siteden br arkadaş aldı 1ay onda kaldı, 1 ay swordda kaldı sonra bana geçti. ilk alan arkadaş bir yağ su değişimi yapmış, sword zaten benim için aldı o ellemedi, ben aldığımdan beri eksiklerini giderdim. haa doktor amcadan aldık gazlamamış zorlamamış ama çok bakmamışta. yani ceremesini biraz çektirdi.
Ya tabi doğru diyorsun bide arabayı gören ustalar ellerini avuşturmasa

şaka bi yanada artık bu konuşmalardan sonra daha rahat sürerim herhalde bu konuyu seviyorum araç sorgulamaktan ziyade bilgilerde paylaşılıyor. bide şu torpidonun içinden gelen sesi çözebilsem
Sağ airbagın sanki altında bi mekanizma var elektrik motoru sesi çıkarıyor, kalorifer motoru demeyin, kalorifer kapalıyken yapıyor
sanki böyle içeride vantilatör varda pervane dönerken bi yere tır tır tır sürtüyor arada bir yağsız kalmış elektrik motoru gibi gıyk gıyk ses çıkarıyor. eskiden arada bir çıkıyordu şimdi sürekli çıkmaya başladı. acaba o kısımda devirdaim, benzin pompası vs vs bişiy varmı ustaya sordum orda kalorifer motorundan başka bişiy yoktur dedi ama bilen varmıdır başına gelen????