User Tag List

Sayfa 347/743 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
14117 sonuçtan 6.575 ile 6.593 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca sende ince conta var onda kalın conta var 4 ün sona doğru çeçen gelmeye başlayınca gaz kesiyorsun değilmi ? sonra arabana bozuluyor 1 saat kadar tekrar deneyelim diyor çeçen denemiyorsun ordu ya gideceğim benzinim yetmez diyorsun,tüplü değilmi senin aracın ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadıgım bısey war.

106 alan alırkende satarkende sorun yasıyo..yanı bıcok kısı boyle bahsedıyo..

ne sorunu oluyo anlamıyorum.. alırken bakmıyomusunuz sagına soluna kıcına basına usta olmaya gerek yok..

ama sen ucuza buldum dıye les alırsan aldıgın arabayla hergun sanayıde ugrasırsan ne kadar toplarsan topla satamazsın.. cunku toplanmıyo sonrada alırkende sorunlu satarkende sorunlu.. yok oyle bısey

gıttım baktım aldım kullandım cok sukur hıc sorun yasamadım.. ılan dahı acmadım geldıler garajımdan aldılar gıttıler

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı frkblt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadıgım bısey war.

ne sorunu oluyo anlamıyorum.. alırken bakmıyomusunuz sagına soluna kıcına basına usta olmaya gerek yok..

ama sen ucuza buldum dıye les alırsan aldıgın arabayla hergun sanayıde ugrasırsan ne kadar toplarsan topla satamazsın.. cunku toplanmıyo sonrada alırkende sorunlu satarkende sorunlu.. yok oyle bısey

gıttım baktım aldım kullandım cok sukur hıc sorun yasamadım.. ılan dahı acmadım geldıler garajımdan aldılar gıttıler
    o araba 89000 km dir gözetimim altında ve hiç sorun cıkarmadı,bi bu kadar daha da cıkarmaz Allah'ın izniyle,maasallah (Haluk)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araba 89000 km dir gözetimim altında ve hiç sorun cıkarmadı,bi bu kadar daha da cıkarmaz Allah'ın izniyle,maasallah (Haluk)
    Masallah.. Allah kaza bela wermesın ama gozn o kadar da uzerınde olmasın..

sen arabanın seklını semalını degıstırıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadıgım bısey war.

Çok haklısın ucuza alıp toplayıp satan tamirciler var,neyin ne oldugunu bilmeyene satarsında bu işleri bilene imkanı yok satamazsın.

Güzel araba pahalı olan değil,güzel ve temiz olan araba pahalı arabadır.

3 kuruşa 5 köfte helede bu zamanda imkanı yok bulmazsın,bulursan at etidir o at at
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok haklısın ucuza alıp toplayıp satan tamirciler var,neyin ne oldugunu bilmeyene satarsında bu işleri bilene imkanı yok satamazsın.

3 kuruşa 5 köfte helede bu zamanda imkanı yok bulmazsın,bulursan at etidir o at at
    brawo dıyorum.. ımzalık olmus su yorumunuz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah.. Allah kaza bela wermesın ama gozn o kadar da uzerınde olmasın..

sen arabanın seklını semalını degıstırıyosun
    aynen bagajdan tuglaları falan indiriyorum arabayı bu hale sokuyorum 106 deyince 2 dk dusunmek lazım bu durus yeter mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durusundan bahsetmedıgımı bılıyosun

neyse kardesım konuyu kırletmeyelım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön jantdaki durum nedir ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön jantdaki durum nedir ?
    durum derken anlayamadım

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka ilk sahibi amcadan geldi bana bu araba doktormuş kendileri ağustosta siteden br arkadaş aldı 1ay onda kaldı, 1 ay swordda kaldı sonra bana geçti. ilk alan arkadaş bir yağ su değişimi yapmış, sword zaten benim için aldı o ellemedi, ben aldığımdan beri eksiklerini giderdim. haa doktor amcadan aldık gazlamamış zorlamamış ama çok bakmamışta. yani ceremesini biraz çektirdi.

Ya tabi doğru diyorsun bide arabayı gören ustalar ellerini avuşturmasa
    şaka bi yanada artık bu konuşmalardan sonra daha rahat sürerim herhalde bu konuyu seviyorum araç sorgulamaktan ziyade bilgilerde paylaşılıyor. bide şu torpidonun içinden gelen sesi çözebilsem

Sağ airbagın sanki altında bi mekanizma var elektrik motoru sesi çıkarıyor, kalorifer motoru demeyin, kalorifer kapalıyken yapıyor sanki böyle içeride vantilatör varda pervane dönerken bi yere tır tır tır sürtüyor arada bir yağsız kalmış elektrik motoru gibi gıyk gıyk ses çıkarıyor. eskiden arada bir çıkıyordu şimdi sürekli çıkmaya başladı. acaba o kısımda devirdaim, benzin pompası vs vs bişiy varmı ustaya sordum orda kalorifer motorundan başka bişiy yoktur dedi ama bilen varmıdır başına gelen????

abi aynı sorun bende de başladı bilgisi olan pm atsın gıcık ediyor ses
    imzasız..

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi aynı sorun bende de başladı bilgisi olan pm atsın gıcık ediyor ses
    kalorifer klape motorunun sesiymiş, soketi varmış devre dışı bırakırsak sorun ortadan kalkarmış, ama motor devre dışı kalır, havanin içi dış sirkülasyon işlemi devre dışı kalırmış. Ben şimdilik sökeceğim cünkü o sesten içeride duramıyorum sonra onarımı olursa onarımını yaptırıcam artık.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalorifer klape motorunun sesiymiş, soketi varmış devre dışı bırakırsak sorun ortadan kalkarmış, ama motor devre dışı kalır, havanin içi dış sirkülasyon işlemi devre dışı kalırmış. Ben şimdilik sökeceğim cünkü o sesten içeride duramıyorum sonra onarımı olursa onarımını yaptırıcam artık.
    onarımı varsa onu yaptırmak daha iyi abi,ben yine ses sistemini açıp o sesten kurtuluyorum ama sessiz oldugunda o ses çok sinir ediyor adamı onarmak daha mantıklı
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durusundan bahsetmedıgımı bılıyosun

neyse kardesım konuyu kırletmeyelım
    orjinal arabayla bi kaput sokup draglara girmekte bi sanattır bize gore baskan,araba hastası olmak evin onunde yatırıp hortumla yıkayıp silmek cıkıp sagdan sagdan gezmek değildir bana göre,o sekilde hasta olunmuyo, a dan z ye fazla fazla masrafımı,bakımımı,temizliğimi yaparım,cıkarım senede 3 defa 400 metrede 2 gider gelirim olay bu

ön jantta da herhangi bi durum göremiyorum ben,sadece fotodaki algı yanılmasından hafif bi kamber varmış gibi duruyo onu diyosanız eger ama sadece göz yanılması normalde herhangi bi problem yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal arabayla bi kaput sokup draglara girmekte bi sanattır bize gore baskan,araba hastası olmak evin onunde yatırıp hortumla yıkayıp silmek cıkıp sagdan sagdan gezmek değildir bana göre,o sekilde hasta olunmuyo, a dan z ye fazla fazla masrafımı,bakımımı,temizliğimi yaparım,cıkarım senede 3 defa 400 metrede 2 gider gelirim olay bu

ön jantta da herhangi bi durum göremiyorum ben,sadece fotodaki algı yanılmasından hafif bi kamber varmış gibi duruyo onu diyosanız eger ama sadece göz yanılması normalde herhangi bi problem yok..
    zewkler we renkler kardesım

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önden fotolarıda var bende aracın çok güzel araç, almayı düşünmüştk izmirli bi arkadaşdaydı fiyatta anlaşamamıştık, boncuk araç maşallah
    Peugeot Sport

akif252
    Misafir
    Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.

oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .

Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından .
    onunlada denerim sorun degil onun aracı stock degil benimki stock ama farketmez

isim vermeyede gerek yok alıp örenirler kimden alınıp kimden alınmaması gerektiğini tecrübe kazanırlar..ben cokk arabadan anlıyorum dipde hiçbi halttan anlamayan..ben çok gördüm 18liraya nete koyan 13 e satan sorana 18 e sattım diyen kimse bana ne akıl versin nede gti konusunu anlatsın sökmediğim bilmediğim bir noktası yok gtin kimin kinin ne edeceginide ii bilirim burda kendime yakın gördüklerimide bilgilendiririm bu araba şu parayı eder veya etmez diye...geriside beni alakadar etmez..

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)