User Tag List

Sayfa 732/743 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742 ... SonSon
14117 sonuçtan 13.890 ile 13.908 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklıma geldikce yaıyorum
    birde şu olay var otobusteyimm antalyayı gectik bana msj atıo ya benim toplantım var babam seni alsın garajdan direk notere gidin arabayı görmeden babasının arabasıyla gidicekmişiz araba 106 evde garajdaymış ot *** :9
    noterden sonra arabayı baktırırsınız
    şaka degil harbiden böyle bi diyalog oldu
    İyiymiş..saf olsanda alsan bir sürü uğraş..ne diyim kanka Allah iyilerle karşılaştırsın
    Crm performance

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklıma geldikce yaıyorum
    birde şu olay var otobusteyimm antalyayı gectik bana msj atıo ya benim toplantım var babam seni alsın garajdan direk notere gidin arabayı görmeden babasının arabasıyla gidicekmişiz araba 106 evde garajdaymış ot *** :9
    noterden sonra arabayı baktırırsınız
    şaka degil harbiden böyle bi diyalog oldu bu muhabbetten sonra beyimde şimşekler çakmaya başladı ama artık çok geçti
    insan bi arar demi gitmeden gidip geldikten sonra syledin bana ben zaten senden önce baktım o araca be tayfun.. güzel olsa ben patlatırdım zaten....biliyon.
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper sizde hiç ön ayak olmadınızmı be topragıma adama kayıcaklarmış gürbette.... ucundan dönmüş..
    gariban 106 gti....

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

valla bende şaşırdım dedim araba satışları burda böyle yürüyor demekki yada beni köyden gelen saf memo sandılar biz buna bu arabayı çakarız hesabı tek basıma gittiğim icin bende sesimi çıkarmadım Allaha havale ettim .
    Bu arada 12-13 bin falan degildi pazarlıgını yaptıgımız rakam 16.750 tl ye anlaşmıstık araba düzgün diye ölücü degilim yani yanlış anlasılmasın . İlanda 17500 yazıyordu fiyatı arabanın
    Demek ki hal hatır ile oradan birine baktırmalı araca gitmeden. Bizde zamanında boyasız e39 diye Konya'ya gittik. Taban halısı söksem onun altı bile boyalıdır büyük ihtimal

akif52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek ki hal hatır ile oradan birine baktırmalı araca gitmeden. Bizde zamanında boyasız e39 diye Konya'ya gittik. Taban halısı söksem onun altı bile boyalıdır büyük ihtimal
    )))))))))))) araba alicaklara allah kolaylik versin bende ariyorum bi gti ya dolu yada turbo istiyorum ugrasip doldurucak ne sabrim nede pskolojim var iice biktim son jubilemi yapip spor arac isini brakicam
    King performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    )))))))))))) araba alicaklara allah kolaylik versin bende ariyorum bi gti ya dolu yada turbo istiyorum ugrasip doldurucak ne sabrim nede pskolojim var iice biktim son jubilemi yapip spor arac isini brakicam
    Ben bıraktım gibi birşey. Araba satılsın max. stock gti'a binerim. Kendi halimde takılır cilalar cilalar dururum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper sizde hiç ön ayak olmadınızmı be topragıma adama kayıcaklarmış gürbette.... ucundan dönmüş..
    Benim haberim yoktu hacıyı aramış oda uyuyormuş
    Crm performance

akif52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantigim hdi diyor kalbim gti diyor offff ne zor seymis karar vermek.
    King performance

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insan bi arar demi gitmeden gidip geldikten sonra syledin bana ben zaten senden önce baktım o araca be tayfun.. güzel olsa ben patlatırdım zaten....biliyon.
    şevkii hatırlarsan senide yoklamıştım o araba için hafızanı zorla
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla doğru diosun en basından öyle yapmak lazımdı ama insanın bi hevesi oluyor salak anı oluyor kendimiz gibi sanıyoruz işte herkezi sorun orda , bende sayısını hatırlıyamıcagım kadar aaraba aldım sattım kimseden kapora almadım geliceksen kesin bekleteyim diorum begenirsen alırsın dedim herkeze ki zaten arabada hata varsa onuda söylüorum peşin peşin araba basında bişey çıkarsa yüzüm kızarır .
    e39 olayıda iyiymiş parasınıda gectim onun için 1 gün ayırıosun yollarda rezik oluosun moral bozuklugu vs vs vs

DRIVE34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın kondisyonu ve durumu hakkında bılgısı olanlardan bılgı alırsam sevınırım

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onlar 1. vites dedir hacı kısa yok aracta. anlamıyorlar pek. kadran videosunu koyarım var elimde

aynn senın 130 kg oldugunu unuttum
    Valla başkan ben 2 de 6000 deyken, onların 1 de olması ihtimali yok gayet net 2 de basalım die sözleştik neyse ne zaten o gün boşuna denemiştim gayet net olarak bilseydim oyle yorgun bi araba olduğunu denemezdim bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Valla doğru diosun en basından öyle yapmak lazımdı ama insanın bi hevesi oluyor salak anı oluyor kendimiz gibi sanıyoruz işte herkezi sorun orda , bende sayısını hatırlıyamıcagım kadar aaraba aldım sattım kimseden kapora almadım geliceksen kesin bekleteyim diorum begenirsen alırsın dedim herkeze ki zaten arabada hata varsa onuda söylüorum peşin peşin araba basında bişey çıkarsa yüzüm kızarır .
    e39 olayıda iyiymiş parasınıda gectim onun için 1 gün ayırıosun yollarda rezik oluosun moral bozuklugu vs vs vs

mavi olan degilmi bu manavgattaki...2001 bide ant o kadar kankin var....
    Alıntı DRIVE34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi sana ne desem yalan olur.... 2 renk deyişimi var eski lb 727 yürütmek amaçlı alınabilir ama yürürü iç acıcı degil bu geçen benle olan rol videosu..... yine düşünürüm diyorsan birazdaha aydınlatırım seni hbr edersin...

zs106 lb106 - YouTube
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zamana yaniyorsun ucu ucuna denklestirdigin paradan gidene yaniyorsun vs

Gerci o o.c. sayesinde internette ilani olmyan boyasiz lacivert 120 binde e39 aldik. Hemde agadan. Bildigin salvarli koy agasi Allah razi olsun bizi agirladi. Zorla konaklatti(o ara tirsmadik desek yalan) kuzu cevildi vs vs Muthis bir anidir bana

Revil-19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRIVE34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç antalyadayken çok sağlam yürüyodu . ordan çoruma getirdiler ilk geldiği gece gayet iyi yürüyen impreza 2.0 gt turboyu geçti (0-400) tabi üzerinde ıtb si falan vardı ve full söküktü . sonra sattılar ıtb sini biraz geriledi tabi . en son satılmadan önce de deneniyodu araç ve yürür kondisyonu çok sağlam bi şekilde satıldı . tabi bu geçen yaz temmuz aylarında falandı . şu an nedir ne değildir bilemem. eğer hala benim bildiğim gibi ise araç ve sadece yürür isteniyosa alınabilir . kasa olarak pek bilgim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revil-19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç antalyadayken çok sağlam yürüyodu . ordan çoruma getirdiler ilk geldiği gece gayet iyi yürüyen impreza 2.0 gt turboyu geçti (0-400) tabi üzerinde ıtb si falan vardı ve full söküktü . sonra sattılar ıtb sini biraz geriledi tabi . en son satılmadan önce de deneniyodu araç ve yürür kondisyonu çok sağlam bi şekilde satıldı . tabi bu geçen yaz temmuz aylarında falandı . şu an nedir ne değildir bilemem. eğer hala benim bildiğim gibi ise araç ve sadece yürür isteniyosa alınabilir . kasa olarak pek bilgim yok.
    antalyada yürürü saglammıydı........? yanılıyor olmayasınız...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalyada yürürü saglammıydı........? yanılıyor olmayasınız...
    ordayken tam olarak nasıldı bilmiyorum bana yine böyle gidiyodu dendi . ama dediğim gibi antalyadan alıp çoruma ilk getirdikleri gün yürürü baya baya iyiydi bende o şekilde görünce geçmişini fazla araştırmadım doğrusu . hatta konya draglarından çıkmış ertesi gün bizimkiler almış . üzerinde fiber kabut fiber bagaj la felan geldi . içerde sadece sürücü koltuğu vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revil-19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordayken tam olarak nasıldı bilmiyorum bana yine böyle gidiyodu dendi . ama dediğim gibi antalyadan alıp çoruma ilk getirdikleri gün yürürü baya baya iyiydi bende o şekilde görünce geçmişini fazla araştırmadım doğrusu . hatta konya draglarından çıkmış ertesi gün bizimkiler almış . üzerinde fiber kabut fiber bagaj la felan geldi . içerde sadece sürücü koltuğu vs
    evvelyatını çok iyi biliyorum eski sahibide arkadaşım zaten... ewet yürürü gerçekten ciddi...
    gariban 106 gti....

sadikbeyazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir yürüyor bir daha yürüyor daha sonra kimse tutamıyor çok zorlanıyoruz ya degilmi weko
    EcuTech Remapping

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evvelyatını çok iyi biliyorum eski sahibide arkadaşım zaten... ewet yürürü gerçekten ciddi...
    doğrudur usta dediğim gibi geçmişini fazla bilmiyorum sadece çorumda bulunduğu dönem hakkında bilgim var ozamanlarda kendini kanıtlamış bi araçtı .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)